Luna: Mene moja sreća čeka napolju!

Autor:

Zadruga

17.06.2018

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog popodneva zadrugari su odgovarali na pitanje svojih bivših cimera a najznatiželjnija je bila Zorica Marković koja je sinoć napustila Belu kuću.

Foto: printscreen/youtube.com
Luna Đogani

Ona je želela da čuje od Lune Đogani da li je konačno odlučila u kakvom odnosu će biti sa Slobodanom Radanovićem.

- Lunči, da li si konačno definisala svoje emocije prema našem dragom, slatkom? - pitala je Zorica.

Foto: printscreen/youtube.com
Zorica Marković

Kada je čula kako ju je pevačica nazvala, blogerka nije skrivala sreću, pa se prisetila i svoje majke, Anabele Atijas.

- Ćao, Zoko, drago mi je što me tako zoveš, tako me zove moja mama. Što se tiče toga, ja sam već pričala sa Zokom o tome, moje emocije su još uvek tu, nažalost. Ali ja sam odlučila da od toga nema ništa, rekla sam kako će to da se završi. Nisam ogorčena, tužna sam, ali sam svesna da se protiv sudbine ne može. Sve se desilo sa razlogom, sigurna sam da me moja sreća čeka napolju - rekla je Đoganijeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Marina

17.06.2018 22:05

Nisi zenska glavo uopste svesna sta te ceka napolju.Bolje da ti i tvoja mama odete na put oko sveta,da vas narod malo zaboravi.

Odgovori 17 7
cica

18.06.2018 05:35

@Marina - Ne preterujte...

Dragana

18.06.2018 00:07

A zasto je onda kad su stigle kese da se svi spakuju, ona spakovala Slobine i svoje stvari u istu kesu? Ako vec zna da od toga nema nista napolju? Hmmm..... pitam se ko je ovde lud... ili ko nas gledaoce pravi ludima?

Odgovori 12 4
IJA

18.06.2018 05:27

Nebalavi, koi ti da procenuješ,deojkaj jej iskrenai čist kaosuza. Da nema kvalitetea hiljadu, Sloba je ne bizavoleo ikreno i čisto.Prvi put jeosetio takvuvrtu emocije prema jženi.On će zauk otati ano.Pre toga sledirazod. Ne može ga Kristinauceniači, altretirati,neoštovati i omalovažavati. Kod nje je sve na prodaju.Daleko je lepa kuća.loš je čovek....sao dobra folirant..Plače sa suza nigde..

Odgovori 5 12