(VIDEO) EVO DA LI SE DISKRECIJA KAJE ZBOG NEČEGA!

Autor:

Zadruga

18.06.2018

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Maca Diskrecija ima je žestoke konflikte sa većinom rijaliti sapatnika!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Maca Diskrecija

Novinari su u toku emisije bili inspirisani da je još jednom i poslednji put upitaju da li se kaje zbog svih pogrdnih reči i kleveta koje je izgovorila na način pojedinih takmičara, a ona je ipak emotivno shvatila samo rasprave koje je imala sa njenim nesuđenim dečkom Borom Santanom.

Jedino čega se kajem je što sam Bori rekla: Mrš. Za ostalo se ne kajem, oni su uzvraćali fizičkim napadom. Da me je neko povredio, kako bi mi se izvinio? Oni su pominjali neke ljude koji su me fizički napadali, pokušavali su da me povrede. Ovo je velika igra i borba, oni su moji protivnici - rekla je Maca.

Darko Tanasijević nije mogao, a da se ne osvrne na njene uvrede koje je uputila Ani Korać,pa ga je zanimalo čime ju je ona podstakla da se prema njoj tako ophodi.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Maca Diskrecija

- Zlobni ljudi zaslužuju najgore od mene, a dobri samo najbolje, neću da se kajem ni zbog čega i to je to. Samo ću reći da dela govore dosta o ljudima, oni su znali da mi je Bora drag pa su hteli da me isprovociraju. To je sve veliki dogovor čopora. Ona je kao dobra, a radi sve da me isprovocira. Ja ne mogu da je udarim, ali idem verbalnim putem. Ja neću da se kajem i to je to. Meni je drago da se druže, ali baš kad sam ja tu oni to rade, a na sve ih nagovara Milan Milošević koji je veliki manipulator. Znaju da me udaraju na emocije, pa zato to i rade  - odgovorila je Maca.

- Jedini razlog je što je Bora bio pored mene. To je jedini razlog, ja njoj ništa loše nisam rekla da bi se ona toliko uvredila i slično. Jedino što je Bora prilazio i igrao sa nama, ali to nije bilo zbog nje. Oprostila sam joj - dodala je Ana Korać.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading