Kija: LUNA JE GOLA U TOALETU ZAVELA SLOBU!

Autor: blic.rs

Zadruga

24.06.2018

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar otkrila je javno da iako nikada nije dobila odgovor na pitanje zašto ju je Sloba prevario sa Lunom, zna kako je otpočela njihova romansa.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

- Luna je rekla da njega nije zavela, ali zna se da se Luna skinula u toaletu i pozvala Slobu u toalet. Tamo su svašta radili - rekla je Kija u "Premijeri" i dodala da nikada neće zaboraviti šta su joj uradili:

- Tu sam ja da se niko ne opere i da se ne zaboravi, to sam i njemu rekla. To nije bila ljubav, to njihovo je bila strast. Smatram da su oboje krivi, prvenstveno Slobodan, jer on meni duguje, a ne ona - rekla je ona.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Nekadašnja stjuardesa priznaje da joj niko iz porodice Radanovića nije čestitao:

RepublikaFoto: Republika.rs
Sloba Radanović

- Moja mama se sretala sa nekim članovima njegove porodice. Gagi mi se javio nakon finala, a njegovi roditelji nisu čestitali. Naš kum venčani mi je prišao i čestitao mi. Moja mama je rekla da je ponosna što je rodila kraljicu. Rekla sam joj da se ne spušta na provokacije drugih ljudi - kaže Kija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zmija

24.06.2018 23:16

Sirota Luna nije naucila od Kije da treba u wc prati ves.

Odgovori 3 14
itra Eric

25.06.2018 07:33

Ne balavi Kristina ne manipuliši. To nije istina, namerno to radiš da bi oprala sebe, njoj po stolovima nisu skidali gaće da bi je k...ali, a ti se zapitaj??????????????????Sloba je ludo voleo i ona će uvek ostati njegova tiha patnja,kao i on njena..

Odgovori 2 18