Zorica branila profesiju Milana Miloševića, evo šta je rekla o njemu!

Autor:

Zadruga

06.07.2018

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Katarina Nikolić ugostila je prethodne noći u emisiji ,,Zadruga - Narod pita" Zoricu Marković, Marka Miljkovića i novinare, a gledaoci su bili nestrpljivi da se jave putem telefona i postave im svoja pitanja.

Foto: printscreen/youtube.com
Zorica Marković

Jedna od gledateljki imala je potrebu da pohvali Zoricu zbog toga što je u najtežim trenucima u Zadruzi bila uz Kristinu Kockar, a ona je priznala da je srećna "što Srbija bez obzira na sve i dalje ceni prave vrednosti".

- Ja sam prišla i najgorem neprijatelju, pogotovo ženi koja je bila u takvoj situaciji. Ima mnogo dobrih ljudi koji su pravedno odlučili. Za mene nema logike zašto napadaju ženu koja je došla da odbrani svoj brak - rekla je Zorica.

Međutim, gledateljka je posle toga žestoko prozivala novinara Milana Miloševića, a pevačica joj je iskreno rekla da razume njegovu profesiju i da je on uvek bio korektan i profesionalan.

Foto: printscreen/youtube.com
Milan Milošević

- Što se tiče Milana, ja ga poznajem, korektan je bio oduvek. Pisali su i izmišljali najgore stvari mnogi novinari, a on je uvek bio korektan. On kaže da je to njegov posao i šta god da je uradio narod to sudi. Možda će gledateljka misliti da nisam iskrena, ali njegovo učešće u Zadruzi je doprinelo mnogo. On je uvek govorio sve onako kako jeste. On je kao učesnik bio igrač i on ima pravo na to. Donekle jeste bio grub i oštar i možda je bio dobar za Kristinine navijače, ali on je uvek rekao: Da, ja sam to uradio i takav sam i nek sam najgori, to je moj posao - rekla je Zorica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Katarina

06.07.2018 15:27

Gledateljka vise puta insistirala na potpunoj iskrenosti Zorice Markovic. Zorica obecala da ce iskreno kazati istinu o novinaru Milanu, ali nije odrzala obecanje. Samo je hvalila novinara.

Odgovori 16 0