Milan ima svoju teoriju: Draginja spolja vodi rijaliti!

Autor:

Zadruga

07.06.2018

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević posetio je Drvo mudrosti, kom je po ko zna koji put izneo svoje teorije vezane za dešavanja među zadrugarima. Posebno je prokomentarisao Slobu Radanovića i njegovu mamu Draginju, koja, prema njegovom mišljenju, nije ispravno postupila kada je sina u poslednjem telefonskom pozivu posavetovala da se drži Lune Đogani.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Milan Milošević

- Slobina mama utiče na Slobu i na njegove odluke. On treba da poštuje njenu reč, ali je preterivanje da majka bira s kim će biti, a jasno je stavila do znanja da ona ne želi Kiju za snajku. Njegova majka spolja vodi rijaliti - rekao je Milan, a onda se dotakao i Lunine mame, kao i Kijine.

- Ovo je rat, Anabela kao da je poslala ćerku da uda ovde. Ja nju stvarno poštujem, ali ne razumem njenu potrebu za bilo kakvim podržavanjem, iznajmljivanjem stana, potenciranjem da se oni uzmu. Što se tiče Kijine mame, ona je jedina ispala tu osoba koja se ne meša, korektna je. Iako znam da je Draginja ispravna žena, gde me donekle podseća na moju mamu, ona je trebala da kaže: "Reši prvo sa svojom ženom, ispašćeš fer i prema njoj i prema svima." Lunini roditelji pritom idu kod njegovih, ništa mi nije jasno - završio je Milošević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading