Matora priznala vezu s Đoganijevom!

Autor: G. D.

Zadruga

25.05.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Zadruge" Jovana Tomić Matora, koja je inače naklonjena devojkama, indirektno je priznala da je bila u vezi sa Lunom Đogani.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jovana Tomić Matora

Naime, ona je o ovoj ljubavnoj aferi progovorila pred novinarom Milanom Miloševićem, koji ju je ispitivao koliko je bliska sa blogerkom. Nju je zapravo isprovociralo to što ju je Milošević prozvao zbog toga što se hvali da je Lunin prijatelj, pa se izlanula da je sa njom i više od prijatelja.

 Jovana: Ja ne pi*am po ljudima kao neki muškarci. Ja sam šmeker

Milan: Ne razumem zašto se predstavljaš da si prijatelj Luni, kada vas dve niste prijateljice od prvog dana. Koliko ste ručkova pojele zajedno? Koliko putovanja ste putovale zajedno? Koliko puta ste spavale jedna kod druge? Kakve ste probleme prošle zajedno? Evo, ja znam da niste prijateljice.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Milan Milošević i Luna Đogani

Matora: Odgovoriću ti jednu reč, a ti protumači kako god hoćeš. Ja sam šmeker za razliku od nekih muškaraca. Ja ne pi*am po ljudima kao neki muškarci. Je l' me razumeš? Nisi lud, znaš!

Milan: Znam.

Inače, Matora je na samom početku rijalitija izjavila kako su se Luna i ona poljubile jednom prilikom u noćnom izlasku. Anabelina ćerka je tada užasno negodovala i bila je ljuta na nju što je ispričala taj detalj iz njihove zajedničke prošlosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Marinela

25.05.2018 19:58

Ajmo razglasite to novinari da Sloba sazna jadan i bidan dok mu ne bude kasno s kim ima posla.

Odgovori 31 5
Branko

25.05.2018 20:15

Luna i Matora bile u vezi. To se odavno zna.

Odgovori 33 5
Dejan Tošić Stari grad

26.05.2018 03:39

Milane, kako te više nijeblam daizvrćeš reči ovoga putaMATORE. To nema veze sa istinom. One čak imajui zajedničke prijatljice. Družile su se aktivno napčolju. U zadruziLuna je napravilagrešku što je svo njeno vreme posvećivala Slobi, jer je on to tražio o nje.Luna nemaj tesklonosti.Prestanite više da blatitedevojku,kako vas sve nije sramota,posebno vas novinare. Lunina greška je što je uopšte ulazila u Zadrugu, jer je suviše mlada inaivna za ove šakale...Ličnojepčoznajem, to nema blage veze......

Odgovori 7 26
Mirko Sokić

26.05.2018 04:08

Tto blage veze sa istinom nema. One susamo drugarice, a matora jebila u vezi sa njenom prijateljicom. Milan baca rovce i izmišlja.Zašto konstanto blati devojku.Očigledno da ima nalog Produkcije da to radi. zašto novinari nisu postavljali pitanje Kristini za sx sa Filipom. Gledaoci jesuali takva pitanja nisu izlazila,jer su ih kresali. Zašto Kockarevu štitite? lunu konstantno poljujete i omalovažavat, nistekorektni..igrate svi prljave igre.

Odgovori 7 25