OPSEDNUTA? Posle pesme, Nadežda priznala o čemu je RAZMIŠLJALA TOKOM S*KSA S MIKIJEM!

Autor:

Zadruga

09.07.2018

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S*ksualni odnos Nadežde Biljić i Miroslava Mikija Đuričića u kokošinjcu "Zadruge" koji je šokirao Srbiju, dobio je epilog u vidu pesme "Budale" koju je pevačice prezentovala, a jutros je nastavila da govori na ovu temu, te orkila o čemu je razmišljala tokom pomenute akcije.

Foto: youtube.com/ Novo jutro - Dea i Sarapa
Nadežda do detalja opisivala o čemu je razmišljala tokom seksa s Mikijem

Nadežda je gostujući u emisiji "Novo jutro" kod Dee Đurđević i Predraga Sarape, deteljno opisala minute seksualnog odosa s Mikijem tvrdeći da bi se isto desilo i da su znali da ih kamere snimaju. A pevačici je posebno smetalo kada je pčelar prekinuo odnos jer je video kamere.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stao kad je video kamere... Miki i Nadežda
RepublikaFoto: youtube.com/ Novo jutro - Dea i Sarapa
Dei i Sarapi nije bilo lako... Nadežda u emsiji "Novo jutro"

- Ta kamera je bila skrivena tačno tako da se ne vidi. Mi, kad smo se okrenuli i kad smo videli, ja se mislim u sebi "Šta ustaješ sad kad smo već došli do toga, idemo do kraja". Mi bi to uradili i da smo znali da su kamere. Mi smo se privlačili, tu je postojala hemija od kad sam ja ušla u rijaliti. Mi smo stalno flertovali i sprdali se - bila je iskrena Biljićeva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
sale

09.07.2018 13:35

Nadezda sasvim drugacije izgleda i govori nego u Zadruzi.

Odgovori 12 0
Ruska

12.08.2018 16:17

Jadna ova zena. Ne sme da prizna od straha neke Anabele i nekog Gavrica. . kakav je zadatak imala, ulazeci u Zadrugu. Svi koji gledali , VIDELI ,shvatili igru. . svih koji poznaju Gagija. Tako providno ? ! Plus , sada mora da peva peto paracku pesmu Budale. Mozda tako i treba. Za to i sluze Budale. .. ?