KO O ČEMU KIJA O ĐOGANIJEVOJ: Ne moraš mene, slobodno BRANI LUNU!

Autor:

Zadruga

09.07.2018

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatiji supružnici u Srbiji, Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović gostovali su sinoć u emisiji "Zadruga - narod pita" uživo na TV Pink.

Foto: dailymotion.com
Kija i Sloba

Sloba je ovu priliku iskoristio da kaže svima kako je dobio neprijatne poruke od Kijinih fanova. On je naveo da mu je u poštanskom sandučetu ostavljena slika na kojoj su mu precrtane oči.

Radanović je naveo da ne želi ni da se njegovi fanovi obraćaju Kristini sa nepoštovanjem niti da se dešavaju rasprave, što je Kiju izrevoltiralo pa mu je odbrusila.

- Ne moraš mene da braniš Slobodane, slobodno možeš da braniš Lunu, ja umem sama da se odbranim - rekla je Kija.

Pevaču nije bilo prijatno zbog ovog komentara ali je ipak dodao da bi svi verni gledaoci "Zadruge" trebalo da ostave mržnju po strani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Neko Iz Mase

09.07.2018 19:55

Само је дала до знања да је она способна сама да себе брани, а да је он за неког другог увек скакао у одбрану. Изгледа да дечко није светсан да лаже, он је сам себе убедио да оно што је реако није рекао, да оно што је учинио није учинио. Синоћ рече да он сам одлучује о свом животу, а мама Драгинња му у позиву рече држи се Луне и зови ми Луну и он послушно то уради. Ако сам одлучујеш онда се и мами супроставиш а не понизно скупише реп.

Odgovori 32 12
Nickname

11.07.2018 14:30

Kija ne moze biti ljubomorna i zavidna, u odnosu na Lunu i njenu avanturu sa Slobom, jer je u svemu bolja od Lune. A, to sto je Sloba bio zadovoljan takvom zenom, nije Kijin minus, vec Slobina nemoc i greska u proceni!

Odgovori 11 6
nadamaja

16.07.2018 06:11

Vidi se koje fin i kulturan kijevci napadaju Lunu vredjaju prete to su bas fini neki ljudi a Lunini cute i kuliraju .