PSOVALA MU I ŽENU I ĆERKU: Gledalac spomenuo JEDNOG ČOVEKA, MARIJA KULIĆ POBESNELA!

Autor:

Zadruga

10.07.2018

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostovanje učesnika "Zadruge" Gordane Džehverović, Marka Miljkovića, Miljane Kulić i njene majke Marije u emisiji "Narod pita", ostaće upamćeno po broju psovki koje su izrečene.

Foto: dailymotion.com
Žestoko ih provocirali... Marija i Miljana Kulić

Gledaoci koji su se sinoć uključivali nisu bili glasači Miljane Kulić već naprotiv, njeni kritičari uglavnom iz njenog rodnog Niša koji su tvrdili da njenu majku i nju tamo niko nije podržavao.

Međutim javljanje jendog gledaoca iz Vrnjačke Banje, Mariju Kulić izbacilo je iz takta najpre pitanjem kako je majka ćerki dozvolila da uđe u rijaliti, a potom potegao pitanje Miljaninog obrazovanja tvrdeći da ona nije završila pravni fakultet.

Foto: dailymotion.com
Našli se u nebranom grožđu... Marko Miljković i Goca Džehverović

- Ja mislim da Miljana nije završila ni osnovnu školu. Neka donese diplomu osnovne škole, i neka dokaže da je studirala dve godine na pravnom fakultetu. A gospođu njenu majku pozdravljam i pozdravlja je Mladen Vuletić pre 11 godina na crnogorskom primorju.

Foto: dailymotion.com
Psovala mu i seme i pleme... Marija i Miljana Kulić
RepublikaFoto: dailymotion.com
Nije znao šta ga je snašlo... voditelj Ognjen Nestorović

Kada je ovo izgovorio gledalac, Marija Kulić je planula:

- Pozdrav, seljačino, marš, idiote. Idi u pi.ku materinu. Je.o te Mladen Vuletić i tebe i ćerku i ženu i sve što imaš. I pleme i seme, pi.ka ti matora smrdljiva - vikala je Marija, koju voditelja Ognjen Nestorović nije mogao da smiri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading