Saša Vidić brutalno isprozivao Lunu: ONA NEMA TALENTA ZA MODU, BOLJE DA SE VRATI U "ZADRUGU"!

Autor: blic.rs

Zadruga

23.07.2018

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Vidić je poznat po oštrom jeziku i komentarima koji i te kako umeju da zabole one koji se nađu na meti njegove žaoke, a ovog puta se modnom kreatoru i stilisti na "crnoj listi" našla modna kolekcija sa potpisom "Luna Đo".

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Naime, Vidić je, komentarišući za Svet stil poznatih ličnosti, izneo nimalo povoljno mišljenje o tome što mu je Luna Đogani postala koleginica.

- Njih dve! Šta da kažem kada neko dođe iz rijalitija i mazne celu liniju drugog dizajnera, i još se na to potpiše! Od blogerke do lažne dizajnerke, ne može to tako! - bio je oštar Saša, uz obrazloženje svog stava:

 

#jardin #madrid #españa #monumento #holidays #2018 #parque

A post shared by Sasa Vidic (@vidicsasa) on May 2, 2018 at 8:09am PDT

- Ne možeš se samo prozvati da si dizajner, potrebno je da prođeš kroz mnogo g*vana u životu i osnovno je da imaš talenat, koji ja nisam zapazio. Tako da, možda ipak "Zadruga dva" umesto mode! Više sreće u narednom rijalitiju!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

23.07.2018 09:12

Luna je blogerka bez bloga, butikasica bez butika, modistkinja bez mode, krojacica bez kroja, snajderka bez snajderaja, svalerka bez svalera.....

Odgovori 15 2