TEODORA NEĆE DA UPOZNA ANĐELOVU MAJKU!

Autor:

Zadruga

23.07.2018

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dok su svi mislili da majka Anđela Rankovića, Ljiljana ne želi da ima nikakav kontakt sa njegovom devojkom koju je upoznao u rijalitiju "Zadruga", istinu je otkrila upravo ona, Teodora Džehverović.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nije samo ona problem... Ljiljana Ranković

Naime, spekulisalo se da po izlasku Teodora i Anđelo raskinuli jer njegova majka nije želela da prihvati pevačicu, a onda je Džehverovićeva pojasnila situaciju:

- Kakvo upoznavanje, pa ručkovi sa roditeljima, ne mogu to! Ovo mi odgovara, imam svoj mir i kada budemo sto posto sigurni možda bude i venčanja, ali sada imamo svoj kutak i dovoljno nam je - rekla je Teodora i dodala:

- Posle 'Zadruge' bilo je sve i svašta i Anđelo je bio odvojen od porodice. Obe strane su želele najbolje za svoje dete, svako misli drugačije i došlo je do tih neslaganja. Biće onako kako Bog da, ti ljudi ne žele da se provlače i zato ne želim da pričam o tome, oni žele da se stavi tačka", pričala je ona u emisiji "Zadruga - Narod pita - pa nastavila:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ona kaže da je među njima sve u redu... Teodora i Anđelo

- To je bio jako težak period u njihovom životu i mogu da kažem da je ono što je najbitnije to da se Anđelo i ja slažemo. Njemu su oni dali podršku i rekli mu da radi onako kako želi i oseća. Oni najbolje znaju sve, ja ne zalazim u detalje, najbitnije je da je Anđelo srećan - istakla je pevačica.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Neće da se druži sa potencijalnom svekrvom... Džehverovićeva

Inače, tokom njihovog boravka u rijalitiju, Anđelova majka i ujak Predrag Peđa Ranković prepucavali su se sa Džehverovićevima ističući da maneken mora da ostavi pevačicu urgentno. Ali im to izgleda nije pošlo za rukom, budući da je Teodora sinoć u emisiji "Zadruga - Narod pita" istakla da je među njima sve u redu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading