Ekskluzivno: EVO KO ĆE BITI KUM MILJANINOM SINU!

Zadruga

24.07.2018

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnicu Miljanu Kulić mogli smo da gleamo prvo u "Parovima", a zatim i u "Zadruzi" kako prolazi kroz period poseban za sve žene, a to je trudnoća. Miljana je samo za portal Republika.rs otkrila da se uz stručnu literaturu priprema za ulogu majke, a pričala je i o tome kakav će odnos beba imati sa svojim ocem Ivanom Marinkovićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

- Još uvek nisam svesna da beba dolazi, mnoge žene su mi rekle da je to normalno i da su one tek posle mesec, dva od rođenja deteta bile svesne da su postale majke. Trenutno čitam knjige i priručnike iz oblasti roditeljstva . Napamet sam naučila kako bi trebalo postupati sa bebom do njene prve godine života. Volela bih da se moj sin bavi sportom, ne bi mi smetalo da bude bokser kao deda, ali pre svega mora da završi fakultet. Danas si niko i ništa sa osnovnom ili srednjom školom- ovako je započela razgovor sa nama bivša zadrugarka, a onda nam je otkrila ko je odabrao ime za bebu: 

- Ja sam u "Zadruzi" razmišljala o nekoliko imena, kum koji ima veze sa rijalitijem, ali ne želim jos uvek da otkrijem ko je u pitanju, me je čuo i odlučio da se moj sin zove Željko, što mi se svidelo jer svaki čovek koji se tako zove , a ja ga znam je uspešan - bila je iskrena MIljana za naš portal.

RepublikaFoto: printscreen/happytv
Ivan Marinković

Rijaliti učesnicu smo takođe pitali u kakvim je trenutno odnosima sa bebinim ocem Ivanom Marinkovićem: 

- Ja nemam osećaj uopšte da sam bila sa tim čovekom. Neverovatno je šta može da uradi zatvoren prostor. Njega poštujem kao rijaliti kolegu i ništa više. Ivan mi je slao poruke na vajber, ja u prvi mah nisam shvatila da je to on. Pisao je da me voli i da mu nedostajem, ali čim sam ukapirala ko mi to šalje poruke, blokirala sam ga. Bolje da dete odrasta bez oca nego uz oca alkoholičara. Uz njega može da nauči samo da pije, psuje i vređa druge ljude, a ja to neću da dozvolim. Željko će imati svu moju ljubav i ljubav moje porodice.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić

Iako Miljana ne želi da Marinković svojim ponašanjem loše utiče na njihovog sina, ipak je svesna da je to i njegovo dete i da će mali čovek koji se rodi imati i Ivanove gene:

- Ivan je pametan i inteligentan tako da dete ima dobru genetsku osnovu da bude pametno.To sto je postao alkoholičar je druga priča. Produkcija Pink televizije kontaktirala je jednog Nemca koji po klinikama radi analize nakon kojih može da se vidi šta je dete nasledilo od oca, a šta o majke i on nam je rekao da je Željko pokupio više gena od mene nego od njegovog tate - otkrila je Miljana za portal Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading