KIJA ĆE TUŽITI SLOBU?! Na dan suđenja, Radanović ZAKAZAO NASTUP!

Autor:

Zadruga

24.07.2018

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prevara pred kamerama koju je video milionski auditoorijum, Kristina Kija Kockar, pobednica "Zadruge" odlučila je da ne oprosti i da se definitivno razvede od supruga Slobodana Radanovića.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Odlepiće kad sazna... Kija

Međutim, kako je Kija sinoć u emisiji "Zadruga- Narod pita" izjavila, njen suprug izbegava podnošenje zahteva za razvod. Kockarova je ovom prilikom opislala kako je izgledalo potpisivanje papira za razvod, te da je svom suprugu obećala da neće predati papire, ali da on ipak potpiše. A potom, odmah sutradan, nakon što je on potpisao, krišom odnela papire u sud. Kako bi svima stavila do znanja da je ozbiljna u nameri da se razvede, Kija je otkrila i da Sloba i ona imaju zakazano kod sudije 7. avgusta te da ukoliko se ne bude pojavio, ona će preduzeti strože mere:

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Provocira Kiju... Sloba

- Trebalo je danas Slobodan i ja da se nađemo kod advokata, on se nije pojavio i imali smo zbog toga žestoku svađu. Ja ne znam zašto on prolingira, ja želim razvod i razvešćemo se. Evo otkriću, mi 7. avgusta imamo zakazano kod sudije. Ako se on ne bude pojavio, rekla sam advokatu da podnese tužbu protiv njega - otkrila je sinoć Kija.

Međutim, danas je usledio šok s obzirom na to da je Sloba javno obelodanio da je za 7. avgust zakazao nastup u Ćupriji. A kako će Kija reagovati na ovo, verovatno će otkriti sama, ono što je sigurno je da će se iznervirati. 

Foto: instagram.com/sampanjactatica
Zakazao nastup na dan suđenja s Kijom... Sloba
RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Tužiće ga...? Sloba i Kija

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ana

24.07.2018 17:34

Pa nastup je uveče, a Ćuprija je blizu. Sudije ne rade u ponoć.

Odgovori 32 0
lea

25.07.2018 18:05

Ovo dvoje bolesnika,što prevariše naciju,mene nisu mogli,zaslužuju da budu zajedno.A i vi novinari preterujete sa ovim nebitnim likovima,zar stvarno nemate o čemu da pišete,nego morate o njima?Jedva čekam da počne zadruga 2,da ovo dvoje odu tamo gde im je i mesto u zaborav.

Odgovori 0 11