ĐEKSON ZABEZEKNUO IZJAVOM: Ja sam VLASNIK Miljaninog deteta!

Autor:

Zadruga

28.07.2018

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čestitke Miljani Kulić povodom rođenja sina Željka uputili su mnogi, a njeni cimeri iz rijalitija "Zadruga" među prvima su joj se javili s lepim rečima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Đekson je imao odgovor na Miljanine napade... Nemanja i Andrijana
RepublikaFoto: facebook.com/Miljana Kulic
Isprozivao je bivši cimer... Miljana Kulić

Prva je Miljani čestitala Kija, a nakon nje oglasilio se i Nemanja Đerić Đekson koji je svojom čestitkom podigao "veliku prašinu" u javnosti budući da je napisao nešto veoma zbunjujuće:

-  A zato što sam trpeo Miksi toliko dugo delom sam i ja vlasnik bebe, tako da imam pravo na 10% od njegovih zarada. Pošto će biti stomatolog ili advokat, koliko se sećam - napisao je reper koji se, očigledno, dobro našalio.

Foto: instagram.com/djexongram
Ovo se Miljani neće dopasti... Đekson objavio čestitiku Kulićevoj za rođenje sina
RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Svi joj čestitaju... Miljana Kulić

Inače, Miljana nije imala previše svađa sa Đeksonom u "Zadruzi", kao što je to bio slučaj sa Slobom i Lunom. Međutim, jedna od poznatijih izjava koje je Kulićeva uputila Đeksonu, vezane su za njegov izgled:

- Jelena, kako se zove ovaj što sedi pored tebe... Đekson... Njemu bih dala prednost. Sa njim nemam o čemu da pričam, toliko je iritantan čovek, kad priđe nešto da mi kaže, kada ga pogledam, čim ustane, znam šta će da kaže... Iskreno, napolju ne bih mogla ni kafu da popijem s njim. Bog da mi oprosti, nikoga nisam vređala na osnovu fizičkog izgleda, ali on je retko ružan, da je malo lepši, bio bi odvratan - konstatovala je Miljana kada je ušla u rijaliti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading