LUNA O NOVOM DEČKU!

Autor: informer.rs

Zadruga

08.08.2018

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani spremna je za novog dečka posle veze sa pevačem Slobom Radanovićem. Blogerka kaže da, iako je dosta patila, i dalje veruje u iskrenu ljubav.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Luna Đogani

- Želim da mi se desi prava, čista, iskrena ljubav, bez kalkulacija i osuda. Volela bih da se pojavi muškarac koji će znati da me voli i ceni. Naravno, da to bude uzajamno - kaže Luna i dodaje da je nije obeshrabrila burna veza sa oženjenim pevačem.

- Očigledno da je sve moralo da bude onako kako se desilo. Svako prođe neku životnu školu, ja mislim da sam moju možda i doktorirala. Ali ne kajem se. Meni je najbitnije da svakog mogu u oči da pogledam i ničeg se ne stidim. Ako sam najveća grešnica i najlošija osoba u ovoj državi i šire samo zato što sam se zaljubila u oženjenog čoveka, neka sam! Drago mi je da je to naš najveći problem, a ja ću svoj krst nositi na leđima i mirno ću spavati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jelen

08.08.2018 10:53

Pobegla od Slobe. Znala je da ce se tog dana razvesti ali nije htela da ga saceka. Uhvatila novog.

Odgovori 12 2