Sanja i Matora uzele stan!

Autor:

Zadruga

07.08.2018

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivše učesnice rijalitija "Zadruga" Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković, koje su u Beloj kući uplovile u ljubavnu romansu, sve više vremena provode zajedno. Kako saznajemo, njih dve će uskoro započeti zajednički život, pa su već iznajmile stan u centru Beograda koji će potpuno opremiti po svom ukusu.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković

- Sanja i Jovana su se zaljubile jedna u drugu do te mere da po ceo dan provode zajedno. Čak i kada su odvojene zbog brojnih obaveza u toku dana, non-stop se čuju preko telefona. Rešile su da definitivno započnu da žive zajedno, pa su iznajmile stan od 80 kvadrata na Bulevaru kralja Aleksandra u centru Beograda, koji će skockati kako njima odgovara. Shvatile su da odlično funkcionišu, pa ih ne brine to što su posle samo par meseci zabavljanja donele ovakvu odluku. Još uvek se zvanično nisu preselile, ali je selidba predviđena za sredinu ovog meseca - navodi izvor blizak paru i nastavlja:

Jovana: Napraviću joj cipelarnik od jedne sobe jer devojka ima milion cipela, to nigde nisam videla

- Nameštaj koji su uzele pretežno je u roze boji pošto je Stankovićeva obožava, a Jovana se trudi da joj ispuni svaku želju. Prostor koji će pretvoriti u dnevni boravak imaće veliki sto sa puno udobnih ugaonih garnitura kako bi bez problema mogle da prave velike kućne žurke i pozovu dosta prijatelja, a poznato je da je Jovana parti-manijak - priča naš dobro obavešten sagovornik i dodaje da su njih dve ponovo isplanirale putovanje, te i da ih selidba čeka odmah po povratku u Srbiju.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora

- I dalje ne mogu da se odmore od čitave pompe koja se napravila oko njih s obzirom na to da su prvi gej rijaliti-par u Srbiji. Jedino kada otputuju u inostranstvo mogu slobodno da se opuste i šetaju ulicama bez straha da će ih paparaci uslikati. Po povratku iz Francuske, gde su se doskora odmarale, rešile su da ponovo odu u Evropu na nedelju dana, pa da se po povratku posvete sređivanju novog životnog prostora - završava naš sagovornik.

Jovana ne krije da je raduje što će uskoro početi da živi sa Sanjom, pa je kroz šalu prokomentarisala da joj je potreban još jedan stan kako bi smestila svu Sanjinu garderobu.

- Po povratku sa putovanja trebalo bi da počnemo da sređujemo svoj stan. Ne znam samo kako će stati sve Sanjine stvari, ali za sada je poznato da će jedna cela prostorija biti namenjena za njenu obuću. Napraviću joj cipelarnik od jedne sobe jer devojka ima milion cipela, to nigde nisam videla. Ako ipak ne bude moglo sve da stane, moraćemo da tražimo još veći životni prostor - rekla je Tomićeva kroz šalu za Rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading