Anđelov ujak: TEODORA JE NAJVEĆI OLOŠ NA BALKANU!

Autor:

Zadruga

07.08.2018

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maneken Anđelo Ranković u rijalitiju "Zadruga" uplovio je u ljubavnu romansu sa pevačicom Teodorom Džehverović.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Anđelo Ranković sa ujakom Predragom Rankovićem!

 Bez obzira na bezbroj turbulencija kroz koje su prošli u vezi, nastavili su da se zabavljaju i van rijalitija, mada su vrlo brzo pod pritiskom okoline poklekli i prekinuli višemesečnu ljubavnu idilu. Kako Rankovićeva porodica od samog početka nije bila za to da Anđelo nastavi da se zabavlja sa Teodorom, dobro obavešten izvor za Rijaliti otkriva da je Rankovićev ujak Predrag Peđa Ranković Džehverovićevu blatio na sva usta govoreći da je najveći ološ na Balkanu, te i da je to, između ostalog, dovelo do kraha njihove romanse.

Peđa: Ona manipuliše Anđelovim mozgom. Prevejana, od 13. godine to ide da radi. Uništila je i njega i nas!

- I Anđelo i Teodora, ali i svi koji su pratili "Zadrugu", na samom početku su se uverili u to da je Rankovićeva porodica protiv toga da on ostane sa Teodorom zbog toga što će ona negativno da utiče na njega. Na sve načine su suptilno pokušavali da mu ukažu na to da on nije za nju i da će pored nje samo nazadovati jer je ona karijerista i juri za nečim sa čim on ne može da se nosi. On je bio svestan toga da će morati da upada u rasprave sa familijom zbog toga što se mešaju u njegov ljubavni život i vezu sa Teodorom, ali je uprkos svemu želeo da istera svoje. Tek kada su oboje izašli iz rijalitija, shvatili su da nema šanse da im veza opstane. Peđa je na Anđela vršio sve veći pritisak da raskine sa Teodorom. Svim ljudima koji poznaju Anđela govorio je da mu predlože da je ostavi. Pojedinim zadrugarima stalno je pričao sve najgore o Teodori i nazivao je svakakvim imenima - rekao je izvor.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Teodora Džehverović

Rijaliti je došao u posed poruke koju je Peđa Ranković uputio jednom rijaliti-učesniku, a u kojoj je vrlo jasno izneo mišljenje o Teodori.

Teodora: Nemam zaista komentar na to. Želim Rankovićima svu sreću ovog sveta

- On nije onaj Anđelo. Upao je u kandže najvećeg ološa Balkana! Emotivnog, zlog manipulatora od 20 godina. On nikada nije imao priliku da se sretne sa takvim zlom! Manipuliše njegovim mozgom. Prevejana, od 13. godine to ide da radi. Uništila je i njega i nas! Takvi ološi na celom svetu ne postoje. Pogani do srži - stoji u poruci koju je Peđa napisao.

Dobro obavešten izvor dodaje da je Anđelov ujak znao da će kad-tad ubediti manekena da prekine vezu sa Džehverovićevom jer zna koliki uticaj ima na njega, ali i njegova majka Ljiljana Ranković.

- Anđelo je pokušavao da uspostavi normalnu komunikaciju između svoje i Teodorine porodice, međutim, svaki pokušaj da situaciju povede u svetlijem smeru završavao se žučnim raspravama. Pritisak je u jednom trenutku bio toliko veliki da se Anđelo na kraju sastao sa Teodorom kako bi popričali šta će dalje da rade i tada su odlučili da je najbolje da za sada prekinu da se zabavljaju i sebe poštede bespotrebnog stresa - završava naš izvor.

Kontaktirali smo sa Teodorom kako bismo dobili njen komentar na ono što je Peđa Ranković napisao o njoj, ali je ona ostala dosledna, te je dostojanstveno poručila:

- Nemam zaista komentar na to. Želim Rankovićima svu sreću ovog sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
kole

07.08.2018 16:18

Klasicna dezinformacija! Goca je odradila ono sto je naumila jos od ulaska u zadrugu,prevejana je to lisica,videli ste koliko je srecna u emisiji,dok se oni kidaju!

Odgovori 20 11
Sonja

07.08.2018 22:30

Peđa Rankovići frizer - brica, nema pojma šta je ljubav. Jer da zna, svom vanbračnom detetu bi dao neki dinar da preživi, da se nahrani i obuče. Dno...

Odgovori 23 2
Djordje

08.08.2018 11:10

Ujak nema nikakvo pravo da se u mesa u sestricev zivot. Bitanga. Neka brine o svom detetu.

Odgovori 19 2