POČEO RAT DŽEHVEROVIĆA I RANKOVIĆA: Teodorin brat otkriva CELU ISTINU O RASKIDU ANĐELA I TEODORE?!

Autor:

Zadruga

10.08.2018

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkako su Anđelo i Teodora završili svoju vezu, velika prašina se digla kako među fanovima tako i među njihovim porodicama.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anđelo Ranković i Teodora Džehverović

Prvi se oglasio Anđelo, optuživši Teodorinu majku Gordanu da je upravo ona glavni krivac njihovog raskida. Kap koja je prelila Anđelovu čašu bio je razgovor mama Džehve i njegovog oca sa kojim on nije u dobrim odnosima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Majka i ćerka...Gordana i Teodora

Teodorina majka nije htela mnogo da komentariše tu njegovu optužbu, poželela mu je svu sreću ovog sveta i rekla da je trenutno zanima isključivo život njene ćerke Teodore.

Ipak, Teodorin brat, Sava Džehverović, nije uspeo da se suzdrži, te je na svom instagram profilu objavio poduži tekst na temu Anđelove osude.

Izjavio je da Anđelova priča nije tačna i da je on taj koji je raskinuo  jer mu je važnija majka od bilo kakve ljubavne veze.

Celu Savinu izjavu možete videti u sledećem prilogu.

Foto: instagram.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Googs

10.08.2018 23:33

Sava Dzehverovic,moz mislit:-),svi koji ga dobro poznaju znaju da je uvek bio sup.k,najobixniji besposlicar i neradnik!

Marija

21.08.2018 21:05

Sava se samo seta i fotka po belom svetu sa svojom maloletnicom dok mu sestra crnci i izdrzava ove dzabalebarose. Bolje da cuti nego sto sebe reklamira preko sestrinih ljubavnih problema, bas jadno!