Lepi Mića: Goca je u šemi sa Anđelovim ocem!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića pomno je pratio situaciju između porodice Džehverović i Ranković, pa je kao pravi razlog nepremostivih sukoba dveju familija naveo to da je Gordana Džehverović bila u vezi sa Anđelovim ocem Slavišom Milašem.

RepublikaFoto: e-stock
Okončali vezu, a Mića zna zbog čega... Teodora i Anđelo

- Svađa golupčića, svađa familija... Jednostavno, tu postoje problemi koji su nepremostivi. To je verbalni rat i sukob dve porodice koji, jednostavno, ne može da stane. Oni nisu ista priča, Rankovićevi ne mogu da se pomire s tim da je Anđelo sa Teodorom, a Teodorini ne mogu više da trpe ta poniženja, to što ovi neće ni da se upoznaju s njom niti da porazgovaraju. Nije problem ljubav Teodore i Anđela, već dve porodice i ogroman rascep, jaz mišljenja, jaz pogleda. Nema tu sreće - zaključuje Mića i tvrdi:

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Tvrdi da je Goca u vezi sa Anđelovim ocem... Lepi Mića

Anđelo i Teodora nikada više neće biti rastavljeni jer su sada brat i sestra

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ovo joj se neće dopasti... Gordana Džehverović

- Postoji druga priča koja je jako bitna. Anđelo i Teodora nikada neće biti više rastavljeni, oni će ostati zajedno do kraja života... Oni će od sada biti brat i sestra zato što imam informaciju, a to se već i zna, da su u šemi Anđelov otac i Gordana Džehverović. Pa i Anđelo je sam to otkrio: "Sad ću ja da kažem, nemoj da ja progovorim... Problem je što se ona viđa s mojim ocem." Šta se ona viđa s njim? Ja sam čovek sa iskustvom i dobro kapiram stvari. Anđelo ne živi sa ocem, on živi sa majkom. Goca, ako je htela da zaštiti Teodoru i da popriča, prava je adresa Anđelova majka, ujak, a ne njegov otac - zaključio je bivši učesnik "Zadruge".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Sonja

13.08.2018 07:08

Mića, ratni profiter, priča o moralu... Bljak

Odgovori 26 1
Kiki

13.08.2018 08:11

Goca je iskusna u tim stvarima,vidi se da zna znanje,zato joj je muz Sead i pobegao u Cazin!

Odgovori 4 20
Aroda

13.08.2018 14:02

Ovom histericnom olosu vjerovatno smeta sto je Gocin muz druge vjere, pa hoce svojim davno izlizanim forama to da rasturi. Goca se vjerovatno nije sastala sa Andjelovim ocem da bi sebi nasla svalera, vec da procacka porodicnu situaciju, sto se Andjelu nije svidjelo, al opet to nije validan razlog da raskine sa Teodorom, ocigledno je mama preca.

Odgovori 2 12
snezana

13.08.2018 20:50

Da li ima ista gadnije i odvratnije od ovog Mica. Mozete zamisliti tu jadnu cerku ciji je ovo otac. Uzas