(FOTO 18+) Kiju u ovom izdanju još niste videli

Autor: Republika

Zadruga

26.08.2018

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je njen, sada već bivši muž ušao u "Zadrugu" gde ju je prevario sa Lunom Đogani, Kija je ubrzo postala takmičar rijalitija.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

Tokom boravka u Beloj kući mogli smo da je vidimo u raznim izdanjima. Ipak, svima je omiljni kadar u kom je Kockareva pokazala više nego što je trebalo!

Supruga Slobe Radanovića uhvaćena je jednom prilikom u kompromitujućoj pozi. To se desilo kada se Kija, dok je ležala, malo više izvila, pa je pokazala međunožje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Slavisa

26.08.2018 09:51

Kija je tada bila tesko bolesna, sa temperaturom i povredjenom nogom. Lezala po ceo dan nepokretno u krevetu. Jedva se uzdigla da promeni polozaj u krevetu. Snimljena u toku noci kada je svetlo bilo ugaseno.

Odgovori 45 5
Djordje

29.08.2018 18:53

@Slavisa - Luna je Dusicina miljenica jer su Dusica i Anabela prijateljice. Dusica je vise puta prekidala nezgodna pitanja upucena Luni. Licno sam cuo. A to sto su se Anabela i ona dogovorile da se kao bajagi pljuju to njima na cast.

Jelena

27.08.2018 07:37

Da, toliko je bila bolesna da je zaboravila da obuce gace.

Odgovori 0 35
Ivan14

27.08.2018 11:12

@Jelena - Svuda su kamere, cak i u WC i u kupatilu. Snimali su ih cak i na WC solji, dok skidaju gacice, dok oblace gacice, dok menjaju higijenske uloske, dok se kupaju goli......... Pa Maca se uvek skidala gola kad je isla u WC a nisu prikazali njenu sliku.

Odgovori 27 0