Učesnica "Zadruge 2": LUKAS I NJEGOV SIN SU AŽDAJE U KREVETU!

Autor:

Zadruga

29.08.2018

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i učesnica nove sezone rijalitija "Zadruga" Marijana Zonjić javnosti je poznata po učešću u rijalitiju "Snajke", gde je pričala o brojnim aferama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Zonjić Official (@marijana_zonjic_official) on Aug 20, 2018 at 7:51pm PDT

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, atraktivna plavuša bila je u vezi sa folkerom Aleksandrom Vuksanovićem, ali i njegovim sinom Lazarom. Zonjićeva se prvo viđala sa Lukasom, a nakon razlaza ostali su u prijateljskim odnosima sve dok nije započela vezu sa njegovim sinom Lazarom.

 

Marijana: Aca mi je bio podrška u trenucima kada nikoga nisam imala pored sebe

- Marijana i Lukas su se upoznali u noćnom provodu pre nekoliko godina. Ona je rezervisala separe na jednom popularnom prestoničkom splavu, gde je došla sa nekoliko drugarica. Kako obožava Acine pesme, sto su uzele tik do bine, gde je folker pevao. Posle završenog nastupa Lukas je došao do mesta gde se Zonjićeva provodila sa prijateljicama i pitao da li je slobodno da im se i on pridruži. Tada su se upoznali i zbližili, a ubrzo su počeli često da se viđaju, ali nisu planirali ništa ozbiljnije. Aci je prijalo njeno društvo, a ona je u njemu videla pre svega prijatelja. Nakon nekog vremena su odlučili da se više neće viđati i zaključili da je bilo lepo dok je trajalo, tako da nije bilo ni svađa ni teških reči - priča naš sagovornik i dodaje da je bivša rijaliti-učesnica ubrzo smuvala Acinog naslednika Lazara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SREĆAN ROĐENDAN SINE! ŽIVEO!!! ??❤ @vuk.lazar

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on Aug 24, 2018 at 3:11pm PDT

 

- Nepunih mesec dana nakon razlaza, Marijana je upoznala Lazara preko zajedničkih prijatelja na letovanju i iako isprva nije želela da se upliće u vezu s njim, shvatila je da, pošto sa Acom nije imala ništa ozbiljno, nema razloga da bude povređen. Ipak, Aca je poludeo kad je saznao šta je Marijana uradila. Kada je shvatila da je napravila haos, udaljila se i od Lazara, a vremenom je sredila odnos sa Lukasom - završava izvor.

Kontaktirali smo sa Marijanom kako bismo proverili naša saznanja, a ona je potvrdila da je sa folkerom i mladim Vuksanovićem bila prisna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Biće dobra žurka!? BEAGLE!!! A i hotel je ODLIČAN! Hilton - Podgorica! ?

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on Apr 6, 2018 at 3:22pm PDT

 

- Tačno je da sam pre nekoliko godina bila vrlo bliska sa Lukasom. Ne bih ulazila u detalje, ali mogu slobodno da ga pohvalim i kažem da su i on i njegov naslednik aždaje u krevetu. Aca mi je bio podrška u trenucima kada nikoga nisam imala pored sebe, da me posavetuje kad mi je to bilo potrebno i zato ću ga uvek poštovati. Iako sam se poprilično udaljila i od njega i od njegovog sina Lazara, neretko svratim na neke od njegovih nastupa kad mi obaveze to dozvole. Sa ove distance, krivo mi je što sam mu napravila haos u životu iz nepromišljenosti, ali je on veliki čovek, pa mi je oprostio - rekla je nova zadrugarka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Djordje

29.08.2018 16:02

Pitam se kako se ljubila sa ovakvim Lukasom.

Odgovori 19 0
Djuka

29.08.2018 17:17

Kako je uspela da obojicu isproba? Verovatno nije bilo besplatno.

Odgovori 12 0