ZAKUCALI SE U BETONSKI ZID: Aleksandra Subotić i njen dečko imali saobraćajku!

Autor: Rilaiti

Zadruga

03.09.2018

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Buduća učesnica rijalitija "Zadruga 2" Aleksandra Subotić i njen verenik David Dragojević u subotu oko 15 časova doživeli su saobraćajnu nesreću u Mirijevu, kada su prilikom skretanja u krivini automobilom marke "golf 4" udarili u betonski zid pokraj puta.

RepublikaFoto: youtube.com/Republika.rs
Opet povređena... Aleksandra Subotić

Tokom vožnje, rijaliti igraču pukla je prednja leva guma, zbog čega je izgubio kontrolu nad vozilom i nije uspeo da zakoči na vreme. On je, srećom, dobro prošao i malo se ugruvao, dok je ćerka Ljube Pantović zadobila potres mozga, podlive na vratu i grudima i iščašenje leve ruke.

Aleksandri je konstatovan teži potres mozga, zbog čega joj je u narednom periodu preporučeno striktno mirovanje. Oni su nakon toga otišli u Kaluđericu po Aleksandrinu ćerku Magdalenu, koju je čuvao njen otac Karađorđe Subotić, i odveli je u Veternik, gde je danas krenula u vrtić.

Foto: instagram.com/sandrasuboticss
Za nju je bilo dramatično... Aleksandra

- Ništa nije toliko strašno, ali za mene je bilo stravično! Znate kada iznenada udarite u nešto, ne nadajući se tome. U trenutku sam samo sklopila oči, a kad sam ih otvorila, osetila sam jak bol u predelu glave i grudi. Stisla sam Davidovu ruku i uzviknula da me odmah izvede iz auta. Bilo je nepodnošljivo! On je odlično prošao, inače, da ne nije odmah odveo kod doktora, onesvestila bih se nasred ulice. Sada je sve OK - kaže Aleksandra i dodaje da se priprema za drugu sezonu "Zadruge".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Laki

04.09.2018 08:21

Auto nije za nepismene i pijane.

Odgovori 21 1
Djoka

05.09.2018 12:06

A zasto se betonski zid nije sklonio? Nije mu tu pesacki prelaz.

Odgovori 12 0