"Hoćemo da se vozamo sa Lepim Mićom na jahti"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budući zadrugari blizanci Mika i Giba Vasić uzbuđeni su pred ulazak u drugu sezonu najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

RepublikaFoto: Promo foto
Giba i Mika Vasić

Ekipa emisije "Premijera - vikend specijal" boravila je u domu porodice Vasić u Maloj Plani, a srdačni i uvek nasmejani Rade, Rada, Mika i Giba dočekali su ih sa velikom radošću. Stariji Vasići raduju se svemu što ih očekuje u Imaginarijumu, dok su braća Mika i Giba otkrila da priželjkuju da se druže sa Lepim Mićom, koji će takođe ući u drugu sezonu rijalitija.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Lepi Mića

Spremamo se za jahte, za Pink televiziju ide ovaj pink šorts. Ovaj kofer je već pun, rekla su braća tokom pakovanja

- Mi bismo da pozdravimo sve učesnike "Zadruge 2", sa Lepim Mićom ćemo da se družimo, on je čovek pravedan, jeste da psuje, ali voli samo pravdu. Spremamo se za jahte, za Pink televiziju ide ovaj pink šorts. Ovaj kofer je već pun. Ne bi bilo loše da mi nekoga provozamo, nekoga ko bude imao hrabrosti da se vozi sa nama, možda baš Lepog Miću - rekli su Mika i Giba uglas, a potom pokazali garderobu koju su pripremili za "Zadrugu 2". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading