Luna našla NOVOG DEČKA da joj PIPKA STOPALA!

Autor:

Zadruga

12.09.2018

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je u prošloj sezoni rijalitija Zadruga iznenadila i fanove i ukućane kada je u par navrata uz svoje uobičajne seksualne rutine pokazala i afinitete prema Slobinim stopalima, tačnije palčevima.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba je voleo Lunina stopala

Jednom prilikom blogerka je izjavila da joj u Zadruzi 2 nedostaje "Slobin mirišljavi palac", ali je ona, po svemu sudeći, već uspela da pronađe novi palac za lizanje.

Naime, Zadrugari su ovo jutro počeli veselo uz zvuke popularnih pesama, a čim su se malo razbudili, skoro svi su obukli kupaće kostime i uputili se na bazen. Među njima su bili i Luna Đogani i Dean Stejin, koji je sve vreme mazio i masirao Lunina stopala.

Da li se Luni smeši nova veza sa starim fetišima, ostaje nam da vidimo. Kako je masiranje stopala u bazenu izgledalo, pogledajte u prilogu.

Podsetimo, dok je javnost brujala o Luninom lizanju Slobinog palca, narodu je bio simpatičan video u kojem je, pored Slobinog palca i Luninog jezika, glavni akter takođe i jedna slatka kornjača kojoj je fetiš grickanje mačije noge. Ukoliko ste raspoloženi za malo smeha, pogledajte naredni video.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dila

13.09.2018 02:41

Gluposti, kakavjdečko.nemaod toganišta. Lunjej soloi ostajedo krjaj zadruge to. Njeno Ona je krlajica lepot, koja je svoje jsrce zaledila ajedino ON može da ga otkravi. Devojka ga ludo voli,,pa čak i da je jimao sex sa muškarcem, čak i d ima dete imam utisak da bi mu sve oprostila. Jednostavno njene emocije su toliko jake... da će dugo trajati. Ona je iskrena ,otvorena, jer prvi put u životu ima tako jake jemocije....

Odgovori 0 14
Rade

13.09.2018 18:21

Gde si balvane, da joj ceskas tabane.

Odgovori 13 0