Luna: "SAMO SE NOĆAS POJAVI", Sloba ispunio Luninu želju!

Autor:

Zadruga

13.09.2018

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drvo mudrosti pozvalo je Lunu Đogani nekoliko minuta posle ponoći u Rajski vrt kako bi joj ispunilo muzičku želju koju je tokom dana zahtevala od njega povodom godišnjice njene veze sa Slobom Radanovićem.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba i Luna

Đoganijeva nije znala da je Sloba zapravo pričao sa njom i saopštio joj glasom Drveta mudrosti da će joj želja biti ispunjena. 

Luna je naručila pesmu od Magla benda "Samo se noćas pojavi". Ona se popela na sto, sve vreme je pevala tu numeru sa osmehom na licu i pogledom ka gore i u nekoliko navrata istakla da je ta pesma namenjena njenoj najvećoj ljubavi. 

Luna je bila presrećna zbog pesme, ali nije ni slutila da se on zaista noćas pojavio, na samo par metara od nje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
taki taki

13.09.2018 18:32

Bravo luna, postavi jovu devojku iz porodice kriminalca koji je u zatvoru, namesto gde trteba dabude.Ko je ona tebe da roziva. Te njene malogradjanskej fore neka jprodaje nadrugommestu. Puna podrška i tebi i Slobi, se što ste radili je na mestu. Ludso ste se voleli, tako i treba dabude. Šta će mu ona kuravela....manipulatrska... daga bruka na svakom koraku i da mu ceoživot nabija rogove, jer ga ucenjuje.To je jradila i oženjeom pilotu u ABU DABIJU, pa je dobro natrljo nos.