(VIDEO) STANIJI NIJE DOBRO! Vladimir izbačen, ona ne može da se SABERE!

Autor:

Zadruga

05.10.2018

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svađa između Vladimira Tomovića koji se sukobio sa Aleksandrom Subotić i Davidom Dragojevićem završila se veoma loše po Crnogorca koji je nakon svega diskvalifikovan, a ovu vest najgore je primila njegova devojka Stanija Dobrojević.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kada je čula vesti, Stanija nije mogla da se smiri...

Naime, tokom svađe David je otkrio da je Vladimir slao Aleksandri poruke zbog čega je Crnogorac poludeo. Ipak, on se sklonio od njih, ali je Aleksandra nastavila da ga provocira. Osim verbalnog sukoba, Aleksandra je Vladimira gazila ispod stola što ga je dodatno iznerviralo pa je počeo da gađa ljubavni par plastičnim flašama, da bi na kraju skočio i u besu udario Subotićevu koja je istog momenta počela da vriši i plače.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir je za to vreme bio u zatvoru u Zadruzi...

Iako je bila prisutna, Vladimirova devojka Stanija Dobrojević bila je nemoćna da bilo šta uradi. Kada su Vladimira odveli u zatvor, stiglo je pismo Velikog šefa u kom su bile saopštene veoma loše vesti:

-  Zadrugari, doneli smo odluku da zbog agresivnog ponašanja Vladimir bude diskvalifikovan i odmah napusti "Zadrugu". Takvo ponašanje je nedopustivo, ali je isto nedopustivo i podmuklo gaženje i šutiranje ispod stola - pisalo je u pismu Velikog šefa, kojim je osudio i Aleksandru i Vladimira zbog ponašanja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dečko joj je izbačen... Stanija Dobrojević

Stanija je nakon toga počela da plače i nije mogla da se smiri, a samo je govorila:

- Ne mogu da verujen, ne mogu da verujem!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Jeca

05.10.2018 17:23

U redu je osuditi nasilje ali bi bilo posteno da su diskvalifikovani i Vladimir i Aleksandra jer je i ona njega udarala ispod stola a i to je fizicki kontakt...Produkcija je neposteno postupila! Ni ne gleda mi se vise zbog tih i mnogih drugih propusta!

Odgovori 51 7
Dado

05.10.2018 20:29

@Jeca - Produkcija se uplasila od dve zene koje su protestvovale i dizale pobunu pa diskvalifikovala samo Vladimira a trebala je i Aleksandru da izbaci. To bi bilo pravedno. Nema pravde.

Odgovori 32 4
A91

05.10.2018 17:31

Srecan put i dovidjenja. Fizicki napad nazensku osobu je nesto najgnusnije sto jedan muskarac moze da pomisli a kamoli to i da uradi. Dno.

Odgovori 15 39
Boro

05.10.2018 19:32

@A91 - I fizicki napad na musku osobu je isto tako najgnusnije sto zena moze da pomisli a kamoli to i da uradi. Dno. Jesmo li ravnopravni ili nismo?

Odgovori 42 5