Ivana Vrbaški i Karađorđe čekaju bebu?! Evo šta je rekla Minina majka

Autor:

Zadruga

29.10.2018

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji bruje o navodnoj trudnoći majke Mine Vrbaški, Ivane koja je nedavno započela emotivnu vezu sa ocem Aleksandre Subotić, Karađorđem.

RepublikaFoto: Facebook.com/Karađorđe Subotić
Karađorđe i Ivana

Naime, oni su viđeni kako ulaze u Dom zdravlja u Kaluđerici, gde su proveravali da li će zaista postati roditelji. Oni su bili prilično uzbuđeni i nervozni, zbog čega su dvadesetak minuta stajali ispred ambulante i grlili se kako bi ubili tremu.

- Kako bismo proverili da li je Minina mama zaista u blagoslovenom stanju i da li će njena osamnaestogodišnja ćerka dobiti brata ili sestru, kontaktirali smo je. Međutim, Ivana kaže da je još rano da se govori o prinovi, te da je rano i za čestitke.

- Sigurna sam da bi se Mina veoma iznenadila, ali bila bi srećna. Ona bi to super prihvatila. Za Aleksandru ne znam, ja nju ne poznajem. U svakom slučaju, moguće je da se to njoj ne bi dopalo, ali mene to ne zanima. Ja se ne zabavljam sa njom, već sa njenim ocem. Ona je punoletna devojka i smatram da deca ne bi trebalo da se mešaju roditeljima u život - rekla je Minina mama.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boris

29.10.2018 16:24

Pravi decu pa salji u rijaliti. Srbija se umirit ne moze.

Odgovori 14 0