Drama i Horor: Rada kolabirala od stresa, pena joj šikljala na usta!

Autor:

Zadruga

10.11.2018

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svađa koja se jutros dogodila između Rade Vasić i Brendona dobila je dramatičan obrt. Vasićevoj je zbog stersa pozlio da je čak i kolabirala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Haos u Zadruzi

Svađa Brendona i Rade Vasić napravila je čitavu pometnju jutros u "Zadruzi" kada je Branislav uzeo brašno iz njenog šteka.

Sa Radom je popričala Zorica Marković koja joj je pružila reči utehe i posavetovala da brine o svom zdravlju.

- Oni me izluđuju, ne mogu više da krijem. Da l' pasulj, da l' brašno. Dajem im i ponovo hoće. Svima dajem i mesim hleba i tako mi vraćaju. Ne mogu da verujem, što sam ušla ovde, nije mi jasno?- pričala je u suzama Rada, dok je Zorica tešila ovim rečima:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Rada priča sa Zoricom

- Ma hajde, tu smo zajedno, daću ti ja moju hranu. Ništa se ne brini. Što bre toliko da se nerviraš? Skočio ti šećer, počela bela pena da ti ide na usta. Nemoj da se nerviraš, imaš unuke i decu, smiri se praviš sebi gore. Ja mislim da ti imaš šanse da odeš do finala. Oni su svi ljubomorni na tebe. Ti si interesantna, a oni nisu. Ti si napolju hit, ti si zanimljiva ženo, opusti se i guraj do finala - govorila je Zorica.

Rada se nije osećala baš najbolje, te su se mnogi zabrinuli da zadrugarka ne kolabira od stresa!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boris

11.11.2018 09:17

Radi nije jasno kako ljudi mogu da budu tako drski lopovi kao životinje. Kradu zato što kradja nije zabranjena i nije kažnjiva.