(VIDEO) Vratila mu prsten! Aleksandra prekinula s Davidom: Ti i ja više nismo zajedno, ja izlazim iz Zadruge 2!

Autor:

Zadruga

15.11.2018

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turbulentan period za Aleksandru Subotić i Davida Dragojevića nastupio je kada se on najpre zbližio s Lunom Đogani, a potom sa Anom Korać.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pokušao da joj objasni, ali nije vredelo... Aleksandra Subotić i David Dragojević

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" Aleksandra Subotić je saznala da je njen dečko David Dragojević šaputao sa Anom Korać i priznao kako mu je dosadno, sa čime se i ona složila, a potom su oboje bili mišljenja da bi se rado "zezali i zbijali šale", ali se bivši fudbaler ogradio i rekao da ne može jer nije slobodan.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dugo su razgovarali... Aleksandra i David

Zbog ovoga je Subotićeva pobesnela pa je urlala na svog dragoj i otišla u izolaciju, a za njom i David koji je pokušavao da joj se pravda, ali bezuspešno. Naime, Aleksandra je insistirala da joj prizna šta je to pričao sa Koraćevom, dok se on branio da se ne seća.

- M'rš od mene. Skloni se iste sekunde. Se*eš kući sa svima. Da nemaš devojku? Evo nemaš devojku, je l' bi je je*o? Idi za*ebavaj se. Upropaštavaš me, pukla sam. Mnogo si se ti opustio, znaš! - prekorela je Subotićeva svog dečka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Skinula prsten...

- Je l' ti ona lepša i bolja od mene? Šta si šaputao, reci mi? Hoćeš da pitam nju? Hoćeš da prođem glavom kroz zid. Prevarantu, ti si najgori od svih muškaraca - urlala je Aleksandra.

- Ne znam šta sam šaputao, ništa bitno, idi pitaj. Što se primaš - odgovorio joj je David. 

- Ti i ja nismo više zajedno. Sada si slobodan, pa radi šta hoćeš. Boli me ku*ac šta ćete da radite. Je*te se. Uživaj, široki ti drumovi. Izlazim za pet sati maksimalno odavde. Radi šta god hoćeš. Ti si varljiv, nisi usmeren. Toliko ti je vredna ova pišljiva veza. Idi budi je*ač, radi šta god hoćeš. Kakav bre brak sa tobom? - bila je ljuta Aleksandra. 

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Ana Korać napravila haos...

- Dosadna si. Sandra, stalno mi prebacuješ, pun mi je ku*ac prebacivanja - rekao joj je David. 

U jednom trenutku kamera je promenila ugao snimanja i na trenutak je kadar bio na prstenu koji se našao na podu. Da li je Davidu ispao slučajno ili je nehotice spao tokom svađe, ostaje nepoznato.

Aleksandra i David su vodili duge pregovore, kojima se nije nazirao kraj. Subotićeva je i dalje ljuta na svoju jaču polovinu, dok on nije imao pravi odgovor na njeno pitanje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rade

15.11.2018 13:31

Kajace se Aleksandra. Boljeg i mirnijeg coveka nece naci.

Odgovori 12 0
Boris

15.11.2018 21:21

Sve mi se cini da Aleksandra glumi svadjalicu a dopusta mu da joj se priblizi i ne odbija ga.