SVI SMO SINOĆ BILI NOVAK ĐOKOVIĆ: Pogledajte Noletovu reakciju nakon ispadanja Srbije sa EP! (FOTO)


IZVOR: Republika/S. J. - 26.06.2024 | 10:45


Novak bio neutešan.

Foto: Tanjug/AP
SVI SMO SINOĆ BILI NOVAK ĐOKOVIĆ: Pogledajte Noletovu reakciju nakon ispadanja Srbije sa EP! (FOTO)

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je razočaravajući ishod na Evropskom prvenstvu, eliminisana remijem bez golova protiv Danske. Ovaj rezultat ih je ostavio na poslednjem mestu u grupi C, jer Engleska nije uspela da pobedi Sloveniju (0:0). Mnogi navijači, kako oni širom sveta kraj malih ekrana, tako i oni koji su bili na stadionu u Minhenu, bili su razočarani ovim ishodom. Među prisutnima na stadionu bio je i najbolji teniser u istoriji, Novak Đoković, koji je sišao do terena da podrži "orlove".

Najbolji teniser u istoriji, Novak Đoković, pridružio se navijačima na stadionu u Minhenu kako bi pružio podršku fudbalskoj reprezentaciji Srbije. Nole je poželeo sreću "orlovima" i nakon meča je zabeležena fotografija na kojoj se vidi njegovo prisustvo i podrška timu.

Nakon meča, nastala je fotografija koja je oslikala razočaranje mnogih navijača širom sveta. Ova slika postala je simbol podrške i saosećanja prema fudbalskoj reprezentaciji Srbije, koja je izazvala empatiju kod mnogih ljubitelja sporta.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Eliminacija fudbalske reprezentacije Srbije sa Evropskog prvenstva izazvala je različite reakcije i očekivanja među navijačima. Mnogi su izrazili razočaranje, ali istovremeno su se nadali boljim rezultatima. Ova situacija sigurno će ostaviti traga kako na navijačima tako i na samim igračima, koji će imati priliku da se vrate jači i motivisaniji u budućim takmičenjima.

BONUS VIDEO