SRAMNI ALBANCI PONOVO GLEDAJU TUĐE DVORIŠTE, A U SVOJE NISU POČISTILI: Uputili prozivke Srbiji, spomenuli i Đokovića!

Autor:

Sport

26.06.2024

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedva su čekali.

SRAMNI ALBANCI PONOVO GLEDAJU TUĐE DVORIŠTE, A U SVOJE NISU POČISTILI: Uputili prozivke Srbiji, spomenuli i Đokovića!

Foto: Profimedia

Fudbalska reprezentacija Srbije nije uspela da prođe grupnu fazu na Euru, što su albanski mediji iskoristili da žestoko udare po Orlovima. Naslovi poput "Inferiorni Srbi pred napadom Danske, zaslužili eliminaciju" na portalu "Telegrafi" sa tzv. Kosova, kao i "Srbija se oprašta od EVRA kao poslednja u grupi" na "Gazetaekspress.com", jasno su pokazali neprijateljski ton prema srpskoj reprezentaciji.

"Botasot.info": "Đoković pati na tribinama posle eliminacije Srbije" (pozivaju se na švajcarske medije, ali bez navođenja izvora)

Foto: Pritnsrkin

Novak Đoković

''Sporteskpres.com": "Srbija kaže "doviđenja"

Pored toga, albanski mediji su se bavili i sukobom srpskih navijača sa policijom uoči meča, dodatno naglašavajući negativan ton prema Srbiji. Ponovo su sramotni Albanci pokazali svoje pravo lice i gledali u tuđe dvorište, a svoje nisu počistili. Ovim se opet dižu tenzije nakon skandala koji je su napravili na Evropskom prventvu kada su vređali srpske navijači zajedno sa njihovom vernom braćom Hrvatima kada su skandirali ''Ubij Srbina''

Oni su velika sramota, a njihov nacionalni tim je gore plasiran od Srbije i daju sebi za pravo da komentarišu bilo kako. Naravno, i UEFA se sramota, dozvoljavajući da Albanci imaju sva prava ovog sveta i da mogu da rade šta žele. Sve u svemu, Srbi su se tokom boravka u Nemačkoj pokazali kao velika gospoda, za razliku od bestidnih i sramnih Albanaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading