MLADENOVIĆ NIJE SA ''ORLOVIMA'': Evo gde smo ga zatekli! (FOTO)

Autor:

Sport

25.06.2024

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će igrati protiv Danaca?

MLADENOVIĆ NIJE SA ''ORLOVIMA'': Evo gde smo ga zatekli! (FOTO)

Foto: Republika

Stefan Mladenović

Fudbaleri Srbije igraju danas presudan meč na Evropskom prvenstvu. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija sastaće se sa Danskom od 21 čas i mogu pobedom da odu u nokaut fazu EVRO 2024, ali i remijem. Naime, u osminu finala će proći po dve selekcije iz svake grupe, ali i četiri od šest najbolje rangiranih trećeplasiranih ekipa.

Naš nacionalni tim se ozbiljno priprema za večrašnji meč koji je najvažniji za Piksija i družinu. Republika je na licu mesta, a uhvatili smo Mladenovića u kafanu i Minhenu koji se sprema da gleda večerašnji okrašaj i da bodri svog brata blizanca Flipa. Stefan je rešio da se osveži u kafani, tako da bude najspremniji na tribinama Alijanc Arene. 

Foto: Republika

Stefan Mladenović

Celokupna fudbalska javnost u Srbiji strepi šta će se desiti danas na Alijanc areni, teznije se dižu iz časa u čas. Nadamo se da će ''orlovi'' da ti sve od sebe večeras i da će učiniti sve da navijače učine ponosnim. Podsetimo, ukoliko Srbija kao druga prođe u osmini finala sastaće se sa Nemcima, a ako bude treća onda sa Španijom ili Portugalom.

Na prošlom Evropskom prvenstvu na kome je Srbija učestvovala, prošla je grupnu fazu, tako da bi ovo donelo izuzetno mnogo sreće navijačima. Videćemo u kom sastavu će Piksi izaći. Svi sa velikim nestrpljenjem iščekuju ovaj duel i sigurno će biti zanimljivi kakvu igru će prikazati oba nacionalna tima. Svim srcem navijamo da ''orlovi'' dođu do pozitivnog ishoda i konačno naprave taj iskorak.

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading