SRBI UBEĐENI U POBEDU "ORLOVA", ALI I DANCI SU SE KLADILI U SOCCERBET: Evo koji tačan rezultat očekuju večeras!

Autor:

Sport

25.06.2024

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbi i Danci igraju veoma bitan meč.

SRBI UBEĐENI U POBEDU "ORLOVA", ALI I DANCI SU SE KLADILI U SOCCERBET: Evo koji tačan rezultat očekuju večeras!

Foto: Republika

Fudbaleri Srbije igraju danas presudan meč na Evropskom prvenstvu. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija sastaće se sa Danskom od 21 čas i mogu pobedom da odu u nokaut fazu EVRO 2024, ali i remijem. Naime, u osminu finala će proći po dve selekcije iz svake grupe, ali i četiri od šest najbolje rangiranih trećeplasiranih ekipa.

Navijači Srbije ponovo su okupirali Marienplac u srcu Minhena. Od ranih jutarnjih časova su naši ljudi krenuli iz svih delova Nemačke i Evrope prema gradu glavnog grada Bavarije. Srbi su uvereni u pobedu protiv Danaca. Sa druge strane Danci su se kladili Soccer bet kladionici i prognozirali tačan rezultat, a to je 3:1 za njihov nacionalni tim.

Na prošlom Evropskom prvenstvu na kome je Srbija učestvovala, prošla je grupnu fazu, tako da bi ovo donelo izuzetno mnogo sreće navijačima. Videćemo u kom sastavu će Piksi izaći. Svi sa velikim nestrpljenjem iščekuju ovaj duel i sigurno će biti zanimljivi kakvu igru će prikazati oba nacionalna tima. Svim srcem navijamo da ''orlovi'' dođu do pozitivnog ishoda i konačno naprave taj iskorak.

Celokupna fudbalska javnost u Srbiji strepi šta će se desiti danas na Alijanc areni, teznije se dižu iz časa u čas. Nadamo se da će ''orlovi'' da ti sve od sebe večeras i da će učiniti sve da navijače učine ponosnim. Podsetimo, ukoliko Srbija kao druga prođe u osmini finala sastaće se sa Nemcima, a ako bude treća onda sa Španijom ili Portugalom.

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading