ENGLEZI, PA NE MOŽETE UVEK DA SE PROVLAČITE! NAJBOLJI STRELAC EVRO BACIO "TRI LAVA" NA KOLENA! Slovački ubica ima NOVU žrtvu (VIDEO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 30.06.2024 | 18:48


Ludnica na Veltins Areni!

Foto: Profimedia
ENGLEZI, PA NE MOŽETE UVEK DA SE PROVLAČITE! NAJBOLJI STRELAC EVRO BACIO "TRI LAVA" NA KOLENA! Slovački ubica ima NOVU žrtvu (VIDEO)

Reprezentacije Engleske i Slovačke trenutno u Gelzenkirhenu igraju duel osmine finala Evropskog prvenstva, a posle samo 25 minuta dogodilo se ono čemu su se mnogi nadali, ali niko zapravo nije verovao - Slovaci su poveli!

Od prvog minuta videlo sa da Englezima konačno mogu doći na naplatu one slabe igre iz grupe gde su se kroz iglene uši provukli sa pet bodova. A za to se pobrinuo i trenutno jedan od trojice najboljih strelaca EVRO - Ivan Šranc! Krilni fudbaler je potpuno eksplodirao u Nemačkoj, te je na četiri utakmice Slovačke od isto toliko golova postigao čak tri!

Samo je Rumunima u prošloj utakmici gol dao Duda, a ne Šranc koji trenutno sa tri pogotka deli prvo mesto najboljeg strelca EP sa Mikautadzeom i Musijalom.

Ni komentator RTS, Nemanja Matić, nije krio svoje oduševljenje golom Slovaka. Njegova reakcija na gol Šranca bila je gotovo jednaka kao da je gol postigla selekcija Srbije, što ne čudi s obzirom na bliske odnose između Srbije i Slovačke. Matić je istakao da je nedavno posetio Bratislavu i bio oduševljen ponašanjem i gostoprimstvom tamošnjeg naroda.

Iako je "Gordi Albion" potpuno podbacio u grupnoj fazi, sve osim pobede nad Slovacima smatralo bi se najvećim iznenađenjem prvenstva, jer prema kladionicama Engleska i dalje važi za najvećeg favorita za osvajanje EVRO. Zašto je to tako - niko nema odgovor, ali baš kao što su se i kroz grupu provukli sa minimalno uloženim trudom, tako im se "otvara" i žreb do finala, budući da su sve jače reprezentacije u drugom delu kostura.

BONUS VIDEO: