VLADIMIRU TOMOVIĆU DEMOLIRANO IMANJE! Haos tokom oluje, bivši zadrugar se hitno oglasio! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emotivnom postu na Instagramu Tomović je podelio osećanja povodom ovog događaja.

VLADIMIRU TOMOVIĆU DEMOLIRANO IMANJE! Haos tokom oluje, bivši zadrugar se hitno oglasio! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Republika

Vladimir Tomović, poznati Crnogorac i bivši učesnik rijalitija "Zadruga", poslednje tri godine razvija porodični biznis na svom imanju u Baru, na kom je izgradio kompleks za odmor s apartmanima i nekoliko bazena s pogledom na more i grad. Međutim, nedavno je doživeo teške gubitke kada su oluja i kiša uništile deo njegove imovine.

U emotivnom postu na Instagramu Tomović je podelio osećanja povodom ovog događaja. Istakao je da je uložio pravo malo bogatstvo u odmaralište koje je napravio uz pomoć porodice, te da se u potpunosti posvetio tom poslu.

Tomović je inače ostvario značajan poslovni uspeh i nastavlja da proširuje i nadograđuje svoje odmaralište iz sezone u sezonu. Iako su se spekulisale različite situacije u vezi sa njegovim privatnim životom, on se odlučio da se distancira od medija i javnih spekulacija.

Foto: ADRIA TV Montenegro Printscreen

Vladimir Tomović

 

Nakon što je doživeo teške gubitke usled oluje Tomović se suočio s izazovima i odlučio je da se fokusira na obnovu i oporavak svog poslovanja. Ovaj događaj će verovatno dodatno uticati na njegovu posvećenost porodičnom biznisu i nastojanja da dodatno unapredi svoje odmaralište.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Vladimir Tomović

 


Inače, tokom učešća u rijalitiju "Zadruga" Tomović je privukao pažnju javnosti emotivnim vezama i kontroverznim situacijama. Spekulisalo se o njegovoj vezi sa bivšom ženom Nenada Aleksića Ša, ali on se o tome nije javno izjašnjavao. Takođe, tokom treće sezone rijalitija Tomović je bio u centru pažnje zbog flerta sa Mionom Jovanović, što je dodatno doprinelo medijskoj pažnji oko njegovog privatnog života.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading