MILAN VASIĆ PRIPREMA KONCERT U PRIZRENU! Momče s Kosova peva na slavi Manastira Svetih arhangela

Autor:

Zabava

02.07.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac je pozvao folklorna društva sa Kosova i Metohije da mu se pridruže.

MILAN VASIĆ PRIPREMA KONCERT U PRIZRENU! Momče s Kosova peva na slavi Manastira Svetih arhangela

Foto: E-stock

Glumac i pevač Milan Vasić privoleo je publiku izvođenjem rodoljubivih kosovskih pesama, a upravo njih će zapevati 26. jula u Prizrenu. Raspevano momče s Kosova nastupaće u ovom gradu povodom slave Manastira Svetih arhangela, a putem društvenih mreža pozvao je folklorna društva s Kosova i Metohije da mu se pridruže na ovoj fešti.

- Neka mi se jave folklorna društva sa prostora Kosova i Metohije ako su zainteresovana da budu gosti na mom koncertu povodom slave Manastira Svetih arhangela u Prizrenu 26. jula - napisao je glumac na Instagramu.

Vasić često ističe da nikada nije zaboravio ko je i odakle je i upravo zato posvećen je negovanju običaja svog kraja, a to uspešno čini kroz muziku.

Republika

Foto: Luka Tomić

 

Zamislite samo osobu koja bi da bude neko drugi i stidi se svojih korena. Ko je onda ta osoba? Mi ne znamo, ali najgore je što ona sama ne zna ko je i tako do kraja života! Ja sam ponosni Srbin, volim svoju zemlju, pradedove, roditelje, Kosovo i ne bih se ni s kim na svetu menjao - rekao je Milan svojevremeno za Republiku.

Osećam potrebu da baš ja treba da pričam o Kosovu i Metohiji jer je moja familija tamo, pozorište mi je na Kosovu, srce mi je tamo. Imate one zle ljude koji napišu: "Pa što se onda ne vratiš dole", ali ne osvrćem se na takve komentare. Tek kad sam snimio prvu pesmu, ali ne moju, "Ja sam momče s Kosova", i video kako je narod to prihvatio, shvatio sam da treba da uradim svoju. To je "Poleteo soko sivi", koja je hit u mom kraju, a dobro je prihvaćena i u centralnoj Srbiji. Želja mi je da se pesmom odužim Kosovu - istakao je Vasić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading