NAPUNILA TANJIR DO VRHA I SELA NA RADNU PLOČU! Seka Aleksić zbog komentara HITNO REAGOVALA: "A šta misliš da ja jedem, kavijar?!"

Autor:

Zabava

02.07.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić je iskrenošću i jednostavnošću osvojila simpatije svojih fanova, dok je njena strast prema tradicionalnoj srpskoj hrani dodatno istakla njenu autentičnost i ljubav prema korenima.

NAPUNILA TANJIR DO VRHA I SELA NA RADNU PLOČU! Seka Aleksić zbog komentara HITNO REAGOVALA: "A šta misliš da ja jedem, kavijar?!"

Foto: Facebook printscreen/Muzika Sa Balkana

Seka Aleksić je vrlo aktivna na društvenim mrežama, gde često deli svakodnevne trenutke sa pratiocima.

 

 

Nedavno je pevačica istakla svoju ljubav prema domaćoj kuvanoj hrani, posebno ističući svoju strast prema pasulju. U jednom od svojih Instagram videa Seka je prikazala trenutak kada je uživala u obilnom tanjiru pasulja, što je privuklo pažnju njenih fanova.

Foto: ST/Dragan Kadić

 

Tom prilikom Seka je naglasila da je pasulj za nju najjača hrana na svetu, ističući da ga jede redovno, čak i više puta nedeljno. Ona je istakla da voli raznovrsnu domaću hranu poput graška, boranije, gulaša, punjenih paprika i sarmi, naglašavajući da je odrasla jedući takve obroke skoro svakodnevno. Za Seku hrana poput pasulja, uz dodatak mladog luka, ljute paprike i ajvara, predstavlja vrhunac užitka, daleko iznad modernih kulinarskih trendova poput sušija ili drugih internacionalnih specijaliteta.

- Jutros uđem na Instagram i neka devojka mi poslala video-snimak dok ja jedem pasulj, snimala sam se pre možda godinu dana, i kaže: "Koja si ti kraljica, ti jedeš pasulj", a šta misliš ti da ja jedem, sestro? Pa ne jedem kavijar sigurno. Prvo, ne volim ga, probala sam jednom u životu, odvratan je, smrdi, neukusan, katastrofa. Druga stvar, ja jedem i pasulj, grašak, boraniju, gulaš, punjene paprike, sarme, sendviče i sve normalno što se jede ceo život. Ja ne vidim poentu da neko misli da neko ko je javna ličnost ne jede pasulj. Pa jedem ga sigurno jednom nedeljno, a kada sam bila mala, jela sam ga skoro svaki dan. Pasulj je najjača klopa na svetu - poručila je Seka.

Foto: Facebook printscreen/Muzika Sa Balkana

Seka Aleksić jede pasulj

- Kad počnu oni da mi se foliraju, restorani, suši... pusti me ti restorana i sušija i svega ostalog. Pasulj! Ceo život sam jela pasulj i nema ništa lepše od hleba i pasulja. Znaš šta još volim? Mladi luk uz to, pa ljuta paprika, ajvar - rekla je Seka Aleksić, a poznato je i da je pevačica veliki gurman.

Jela krem bananice i smršala

Pevačica je takođe podelila detalje o svojim dijetalnim naporima, ističući da je uspela da sredi svoju liniju uz pomoć odgovarajuće ishrane. Iako su slatkiši njen veliki porok, Seka je uspela da postigne zapažene rezultate u skidanju viška kilograma, uz umanjenu konzumaciju slatkih poslastica kao što su krem bananice.

- Minus osam kilograma, sa veoma malo krem bananica i proteinskog sladoleda! Ljudi, malo sam srećna - napisala je Seka, čiji su pratioci hvalili njen izgled.

 

- Umesto trideset krem bananica, jela sam tri - odgovorila je pevačica i nasmejala sve.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading