NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM! Procurili snimci iz kreveta Aneli Ahmić - evo KO JOJ GUŽVA POSTELJU, ŠOK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zapalila čitav auditorijum jednim snimkom!

NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM! Procurili snimci iz kreveta Aneli Ahmić - evo KO JOJ GUŽVA POSTELJU, ŠOK!

Foto: ST/Dragan Kadić

Aneli Ahmić

Nakon završetka popularnog rijalitija "Elita", u kome je takmičarka Aneli Ahmić osvojila drugo mesto, mnogi su očekivali da će se ona vratiti u Sarajevo kod svoje ćerke Nore i porodice.

Međutim, Aneli je odlučila da ostane u Beogradu, kako bi ispoštovala ugovor sa televizijom "Pink", gostovala u emisijama, ali i produžila druženje sa cimerima iz Elite, među kojima je posebno bliska sa Slađom Poršelinom.

Foto: instagram.com/sladja.lazic.official

Slađa i Aneli na ručku

Danas su se Aneli i Slađa našle na ručku u jednom prestoničkom lokalu, gde je Slađa odlučila da proslave njihov izlazak iz rijalitija uz šampanjac sa jagodama, iako je poznato da Aneli ne podnosi alkohol. Ovaj gest prijateljstva jasno pokazuje duboku povezanost između ove dve učesnice.

Međutim, to nije bio kraj nihove prisnosti. Koliko su intimne, moglo se videti i na Slađinom prethodnom storiju na društvenoj mreži Instagram.

Naime, na pomenutom snimku mogu se videti bivše elitarke u krevetu kako se dodiruju stopalima, a snimak je brzinom svetlosti raspalio maštu širokog auditorijuma.

Foto: instagram.com/sladja.lazic.official

Slađa i Aneli u krevetu

- Kao u Eliti pajkimo. Maj bejbi - napisala je Slađa u opisu.

Sukob između Aneli Ahmić i Asmina Durdžića

Sa druge strane, situacija između Aneli Ahmić i Asmina Durdžića izgleda daleko manje harmonično. Njih dvoje nisu u dobrim odnosima već duže vreme, a čini se da nemaju nameru da reše svoje nesuglasice. Imajući u vidu da imaju zajedničku ćerku, Asmin je nedavno za medije otkrio da planira da se suoči sa Aneli, ali da će to zavisiti isključivo od odluke suda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

20.07.2024 05:38

Aneli je HODAJUĆE ZLO za svakog u čijoj blizini se nađe...PRIMITIVNA, BEZOBRAZNA, NEŠKOLOVANA, BOLESNO AMBICIOZNA, NE BIRA SREDTVA DA POSTIGNE CILJ, GAZI PO MRTVIMA...ONA I NJENA CELA PORODICA SU DNO DNA...I TREBA DA IM UZMU SVAKI EVRO OD NAGRADE SVI KOJE SU ONI TUŽILI I KOJI SU BJU TUŽILI...TIPIČNE MAHALUŠE...