VANREDNO SAOPŠTENE INFORMACIJE! Ovo mora da se saopšti HITNO Terzi, LJUBAVNICA će pasti u drugi plan!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Spasojević otkrila da je raskinula sa Munjez!

VANREDNO SAOPŠTENE INFORMACIJE! Ovo mora da se saopšti HITNO Terzi, LJUBAVNICA će pasti u drugi plan!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Spasojević je nedavno priznala svojoj prijateljici Ani Nikolić da je okončala svoju vezu sa Danijelom Dujkovićem Munjezom, najboljim drugom Bore Terzića. Razgovarajući ispred Dubioze, Ana je otkrila da ne želi da bude u turbulentnoj vezi i da je odlučila da stavi tačku na njihov odnos.

Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, s obzirom na to da je Ana Spasojević i Danijel Dujković Munjez bili jedan od najpopularnijih parova u javnom životu. Njihov raskid iznenadio je mnoge, budući da su javno delili svoju romansu i činilo se da su uživali u skladnom odnosu.

Foto: Printskrin TV Pink

Ana Spasojević i Munjez raskinuli

 


Ana je istakla da joj je žao što je došlo do raskida, ali je naglasila da je to za nju najbolje rešenje u ovom trenutku.

- Ne želim da budem u nekoj turbulentnoj vezi, ne dopada mi se to nikako - kazala je Ana S.

- Baš mi je žao ako ste raskinuli - istakla je Ana N.

- Da. Tako je najbolje - istakla je Ana S.

Foto: printscreen/RTV Pink

Ana Spasojević Elita 8

 

Nakon što je Ana Spasojević otkrila svoj raskid sa Danijelom Dujkovićem Munjezom, javnost je burno reagovala na ovu vest. Mnogi fanovi bivšeg para izrazili su svoje iznenađenje i razočaranje, dok su se pojedini oglasili sa podrškom Ani u odluci da okonča vezu koja joj nije odgovarala.

Ana Spasojević je nakon raskida odlučila da se fokusira na svoju karijeru i lični razvoj. Njeni prijatelji su istakli da je odlučna u svojoj odluci da ne želi da bude u vezi koja je turbulentna i da je spremna da se posveti sebi i svojim ciljevima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading