VRELIJE OD OVOGA NE MOŽE! Mensurov privatni snimak procurio u javnost (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve puca od mišića!

VRELIJE OD OVOGA NE MOŽE! Mensurov privatni snimak procurio u javnost (GALERIJA)

Foto: Instagram.com

Bivši učesnik "Elite 7" Mensur Ajdarpašić, izazvao je veliku pažnju svojih pratilaca na Instagramu objavom snimka na kom pokazuje svoje izvajano mišićavo telo. Mensur se usnimio u kuhinji dok je spremao obroke za novu nedelju, a tom prilikom je pozirao bez majice, ističući svoju posvećenost zdravom načinu života i redovnom treniranju u teretani.

Mensurova posvećenost zdravom načinu života i redovnom treniranju nije nepoznata javnosti. On redovno deli svoje treninge i ishranu sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, promovišući važnost fizičke aktivnosti i pravilne ishrane. Njegova iskrenost i otvorenost o ličnim izazovima i postignućima inspirišu mnoge ljude da vode zdraviji i aktivniji život.

Nakon objave ove fotografije, Mensurovi pratioci su se oglasili brojnim komentarima punim divljenja i podrške. Mnogi su istakli koliko ih Mensurova posvećenost zdravom životu inspiriše i motiviše da se i sami posvete redovnom vežbanju i pravilnoj ishrani.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Mensur Ajdarpašić u teretani

Inače, Mensur je nedavno gostovao u emisiji "Premijera - Vikend specijal", gde se dotakao svog ondosa sa Anđelom Đuričić

- Ona se ove sezone drži dobro, drži distancu, ne dozvoljava da joj iko priđe. Verujem da joj se neko sviđa, ali neće da otkrije, mada sigurno joj prija pažnja Gastoza. - rekao je Mensur pa se osvrnuo na odnos Ivana i Jelene Marinković:

- To mi je užasno, ovo što ona radi gubi smisao, ide od jednog do drugog - rekao je Mensur.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading