ONA JE PRVA JAVNOST OBAVESTILA O NESTANKU MALE DANKE (2) I DIGLA LJUDE NA NOGE! Oglasila se ujna nestale devojčice! JEDVA PRIČA!

Autor:

Hronika

27.03.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je obustavila potragu sa malom Dankom, jer sve je ukazivalo da dete nije tamo.

ONA JE PRVA JAVNOST OBAVESTILA O NESTANKU MALE DANKE (2) I DIGLA LJUDE NA NOGE! Oglasila se ujna nestale devojčice! JEDVA PRIČA!

Foto: Društvene mreže

Jovana Dragomirović, Danka ilić

Od juče od 13.45 nema ni traga od devojčice Danke Ilić (2) koja je nestala u Banjskom polju kod Bora.

Prva koja je javnost obavestila o nestanku deteta bila je njena ujna Jovana Dragomirović, Ona je preko društvenih mreža alarmirala ljude da je dete nestalo, posle čega su ljudi iz Bora i okoline počeli masovno da se priključuju potrazi za malom Dankom.

- Nada nas ne napušta. Teško nam je svima sve ovo palo. Ne mogu ništa više da kažem, razumite - rekla je Dankina ujna za Kurir.

Podsećamo, majka je rekla da je devojčica nestala oko 13.45 ispred njihove vikendice u Banjskom polju kada je samo na trenutak okrenula leđa detetu da bi sinu dala vodu. Navodno, u trenutku nestanka, otac je bio u Boru na poslu i krenuo je ka Banjskom polju tek kad mu je ona javila da deteta nema.

Međutim, snimak kamere opovrgao je ovu priču i pokazao je da je otac već oko 13.15 bio u ovom selu, a malo pre toga viđena je i majka sa oba deteta. Više o ovome pročitajte ovde.

Ovo je jedna od nelogičnosti kojim se verovatno i policija bavi.

Inače, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon 27 sati detaljne pretrage terena u potrazi za dvogodišnjom Dankom Ilić u prigradskom naselju Banjsko Polje i Brestovačkoj banji, kako je saopšteno, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadašnji rezultati ukazuju da se devojčica ne nalazi na ovom području površine od oko 10 kvadratnih kilometara.

Policija nastavlja intenzivan operativan rad u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom deteta, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading