"NADAM SE DA NIČIJA MAJKA NEĆE ZAPLAKATI": Komšinica porodice Ilić OTKRILA ŠTA SE DEŠAVALO ODMAH PO NESTANKU DANKE!

Autor:

Hronika

27.03.2024

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danka je visoka 85cm, ima smeđu kosu, braon oči a u trenutku nestanka bila je obučena u maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone i crne patike.

"NADAM SE DA NIČIJA MAJKA NEĆE ZAPLAKATI": Komšinica porodice Ilić OTKRILA ŠTA SE DEŠAVALO ODMAH PO NESTANKU DANKE!

Foto: Vladimir LUkic, Facebook

 

 

Dvogodišnja devojčica Danka Ilić (2) nestala je juče u Banjskom Polju oko 13 sati, u trenutku kada je njena majka drugom detetu davala vodu. Po rečima Ivane Ilić, kada se okrenula, njene ćerke nije bilo.

Komšinica porodice Ilić, Živanka Trajković, istakla je za Republiku da je o nestanku male devojčice saznala od policije.

Juče je bilo otprilike 14 časova, kada su u trenutku dok smo radili nešto oko kuće, naišla dva policajca i pitala nas da li smo videli dvogodišnju devojčicu koja je nestala. Kad sam pogledala, brdo je bilo puno policajaca, narod je već krenuo u potragu, nakon čega smo se i mi uključili u potragu. Ishod je takav kakav jeste, ne znamo šta dalje - rekla je komšinica Živanka Trajković za Republiku.

Kako kaže, Dankinog oca Miloša, kao i njegove roditelje, poznaje od malena:

- Majku ne poznajem, ali Dankinog oca znam od malena, jedno divno i fino dete, kao i njegovi roditelji. Ništa sumnjivo za njih i o njima nismo čuli, ovo što ih je snašlo nije dobro i ne znam zašto je to tako. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

Na pitanje da li je možda videla devojčicu pre nego što joj se izgubio svaki trag, Živanka je odgovorila negativno.

- Nisam videla nikoga od članova te porodice, do trenutka kada je policija rekla da je dete nestalo. Sve smo još sinoć pretražili. Reč je o mirnom naselju, u kojem nema problema. Ne može ništa da mi padne na pamet što bi moglo da asocira na rešenje ove misterije. Nadam se da se neće ponoviti ovako nešto i da ničija majka neće zaplakati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Nk

28.03.2024 02:20

Ova baba zeljna paznje nije nista manje g...o od vas zeljnih publiciteta, vas novinara i urednika ove stampe. Zelim vam tri puta goru sudbinu. Hvala

Odgovori 6 11
Тамара

28.03.2024 06:15

Е лажете. Слушала сам ту жену и рекла је да породицу зна само из виђења, јер ту живи само две године. Та Живанка и њен супруг Раде.