5 NELOGIČNOSTI U SLUČAJU NESTANKA MALE DANKE ILIĆ (2): Evo šta je sve SUMNJIVO POLICIJI!

Autor:

Hronika

28.03.2024

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oko nestanka malene devojčice kruže različite teorije.

5 NELOGIČNOSTI U SLUČAJU NESTANKA MALE DANKE ILIĆ (2): Evo šta je sve SUMNJIVO POLICIJI!

Foto: Printscreen, drustvene mreze, vladimir lukic, mup srbija

Mala Danka Ilić (2) nestala je u naselju Banjsko polje u utorak oko 13:45. Policija, spasioci i građani tragali su za njom 27 sati, pre nego što je MUP sinoć saopštio da obustavlja pretragu terena. To je učinjeno jer sve ukazuje na to da se devojčica ne nalazi na tom području.

Međutim, oko nestanka malene devojčice kruže različite teorije, otkrivamo pet nelogičnosti u vezi slučaja nastanka dvogodišnje Danke Ilić za kojom i dalje tragaju svi.

1. MAJKA NIJE BILA PODVRGNUTA POLIGRAFSKOM ISPITIVANJU

Majka Danke Ilić nije podvrgnuta poligrafskom ispitivanju jer je trudna. Otac i majka deteta proveli su nekoliko sati u policiji i dali iskaz u vezi sa nestankom svoje ćerke. Nakon iskaza, otac je bio podvrgnut poligrafskom testiranju, dok majka nije.

2. OTAC DANKE ILIĆ MENJA PRIČE

Majka je rekla da je devojčica nestala oko 13.45 ispred njihove vikendice u Banjskom polju kada je samo na trenutak okrenula leđa detetu da bi sinu dala vodu. Navodno, u trenutku nestanka, otac je bio u Boru na poslu i krenuo je ka Banjskom polju tek kad mu je ona javila da deteta nema. Dakle, nije mogao biti u 13.15 u Banjskoj polju, ako je dete nestalo u 13.45, a kamera ga je uhvatila ranije.

3. KAKO JE MALO DETE NESTALO IZ VIDOKRUGA MAJKE ZA SVEGA PAR MINUTA?

Majka tvrdi da je nakon nekoliko minuta pozvala policiju i prijavila nestanak. Međutim, stručnjacima je nejasno kako je tako malo dete za svega nekoliko minuta nestalo iz njenog videokruga. 

4. PROMENA ULAZNIH VRATA, NADZORNE KAMERE I SUMNJIVA OBJAVA NA FEJSBUKU

Ilići su nedavno promenili vrata i postavili video-nadzor ispred stana u kom žive, kao i da je pre samo 4 meseca, Dankin otac objavio uznemirujuću fotografiju.

Foto: Fejsbuk

Objava Miloša Ilića na Fejsbuku
5. NEPOKLAPANJE PRIČA MAJKE I BAKE MALE DANKE ILIĆ

Nezvanično se saznalo da je majka zajedno sa bakom izvela decu, iako to nije pomenula u javnosti. Dok je majka otišla da natoči vodu, baka je navodno vodila računa o Danki, koja je potom nestala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading