NUSRETOVOG UBICU IZRUČUJU U SRBIJU: Izbo dečka svoje bivše žene, pa telo bacio u bunar!

Autor:

Hronika

18.04.2024

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sead se tereti da je 8. februara oštrim predmetom, najverovatnije nožem, naneo smrtne povrede Destanoviću.

NUSRETOVOG UBICU IZRUČUJU U SRBIJU: Izbo dečka svoje bivše žene, pa telo bacio u bunar!

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@sandzakdanas7005

SEAD AHMETOVIĆ

Austrijsko ministarstvo pravde odobrilo je izručenje Seada Z. A. (27) iz Sjenice, osumnjičenog za ubistvo Nusreta Destanovića (28) iz Tutina. Sead je uhapšen 21. februara po međunarodnoj poternici zbog sumnje da je ubio Destanovića, koji je bio u vezi sa njegovom bivšom ženom E. H. (40).

Sumnja se da je oštrim predmetom naneo smrtne povrede

Sead se tereti da je 8. februara oštrim predmetom, najverovatnije nožem, naneo smrtne povrede Destanoviću, čije je telo potom bacio u napušteni bunar u selu Međugor, nadomak Tutina, gde je dva dana kasnije pronađeno.

Tužilaštvo tereti za teško ubistvo

Više tužilaštvo u Novom Pazaru tereti Seada za teško ubistvo, dok mu je tamošnji sud u odsustvu odredio pritvor. Nakon pronalaska tela Destanovića, Viši sud u Novom Pazaru dao je saglasnost da se za Seadom Z. A. raspiše međunarodna poternica, jer se sumnjalo da je pobegao u Austriju kod rođaka.

Uhapšena i bivša žena i rođak osumnjičenog

Pored Seada, istraga se vodi i protiv njegove bivše žene E.H. iz Novog Pazara i njegovog rođaka E. Dž. (19) iz Sjenice zbog neprijavljivanja pripremanja krivičnog dela, odnosno pomoći učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Oboje su u pritvoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading