Želećete duplu porciju: Sočni ćevapi u paradajz sosu!
Odličan ručak za prave gurmane!
POTREBNI SASTOJCI:
paradajz - 1 tegla
crni luk - 2 glavice
beli luk - 3 čena
maslac - 60 g
mleveno meso - 500 g
biber - 1 kašičica
kumin - ½ kašičice
čubar - ½ kašičice
peršun - ¼ veze
so - po ukusu
NAČIN PRIPREME
Umesite mleveno meso sa suvim začinima i naseckanim peršunom.
Oblikujte male ćevape.
Ispasirajte paradajz.
Na kratko u maslacu upržite naseckani crni luk i beli luk, dodajte paradajz i dinstajte u rerni dok se ne zgusne.
Dodajte ćevape, posolite po ukusu i pecite još oko 20 minuta na 180 stepeni.
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)