UKUS ITALIJE U VAŠOJ KUHINJI: Brusketi sa fetom i paradajzom
Ovo je jedan zanimljiv recept za porodični doručak ili večeru. Ukoliko želite da malo eksperimentišete u kuhiji, ovi aromatični, hrskavi hlebčići sa paradajzom i fetom u vaš dom doneće uskus Italije.
Sastojci:
- 1 baguette
- 8 cherry paradajza
- 3 kašike izmrvljenog feta sira
- 1 dcl maslinovog ulja
- 5 čenova belog luka
- šaka svežeg bosiljka
Priprema:
Zagrejte rernu na 200 stepeni. Sitno iseckajte paradajz, iseckajte beli luk, bosiljak. Hleb isecite na kriške, svaku krišku premažite maslinovim uljem. Pecite ih u rerni 10 minuta. Pomešajte paradajz, fetu, beli luk i maslinovo ulje i nanesite smesu na svaku krišku. Pospite svežim bosiljkom i uživajte u ukusnom doručku.
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)