PRAVA JESENJA POSLASTICA: Čokoladni tart sa pomorandžama
Ovo je recept za pravi jesenji desert. Neobična kombinacija crne čokolade i pomorandže zasigurno će vam se dopasti.
Za testo je potrebno:
- 50g kakao praha
- 200g badema
- 75g kokosovog ulja
- Kašika šećera
- 2 kašike vode
- Prstohvat soli
Fil:
- 350g tofua
- 150g crne čokolade
- 3 kašike javorovog sirupa
- Kašika kakao praha
- Kašika ekstrata vanile
- Rendana pomorandžina kora
- 2dl ceđenog soka od pomorandže
- Prstohvat soli
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)