ČUKARIČKI PREGAZIO LUČANCE: Brđani pokazali dva lica na meču!

Autor:

Sport

26.04.2024

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim sa Banovog brda ima šanse za Evropu.

ČUKARIČKI PREGAZIO LUČANCE: Brđani pokazali dva lica na meču!

Foto: Starsport

U okviru drugog kola plej-ofa Superlige Srbije, fudbaleri Čukaričkog uspeli su da ostvare ubedljivu pobedu nad ekipom Mladosti iz Lučana rezultatom 4:1. Utakmica je donela uzbudljivu borbu na terenu, a domaćin je uspeo da preokrene rezultat nakon ranog vođstva gostiju.

Jakub Silua doneo je prednost Mladosti već u 17. minutu, ali je ekipa Čukaričkog uspela da se vrati u igru. Stefan Kovač je izjednačio rezultat u 31. minutu, a potom je Vinisijus Melo svojim golovima doneo potpuni preokret Brđanima. Melo je bio strelac i u 49. minutu, dok je Viktor Rogan postavio konačan rezultat u prvom minutu nadoknade vremena.

Ovom ubedljivom pobedom, Čukarički je osvojio 51 bod i zauzima peto mesto na tabeli i u narednom kolu dočekuju Napredak Kruševac, dok se Mladost nalazi dva mesta niže sa 43 boda i u sledećoj utakmici imaće okršaj sa Radničkim 1923 iz Kragejvca na Čika Dači.

U drugom meču plej-ofa Superlige Srbije, ekipa Voždovca odigrala je nerešeno 0:0 sa ekipom Spartaka. Utakmica nije donela puno uzbuđenja pred golovima, a timovi su podelili bodove na kraju meča. Ovaj rezultat zadržao je Voždovac u gornjem delu tabele dok je Spartak ostao na sredini tabele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading