SAŠA ILIĆ DOVODI BIVŠEG NAPADAČA PARTIZANA: Legenda crno-belih se uzda u nekadašnjeg SAIGRAČA

Autor:

Sport

04.07.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Preporučila" ga odlična sezona u grčkoj.

SAŠA ILIĆ DOVODI BIVŠEG NAPADAČA PARTIZANA: Legenda crno-belih se uzda u nekadašnjeg SAIGRAČA

Foto: Starsport

Saša Ilić

Nižnji Novgorod: Novi transferi za premijerligaša

Fudbalski klub Nižnji Novgorod uspešno je opstao u Premijer ligi Rusije i sada se sprema za nadolazeću sezonu. Prema saznanjima portala "RB Sport", ekipi koju vodi Saša Ilić, skoro sigurno će se pridružiti iskusni napadač Ognjen Ožegović. Ožegović je prošle sezone igrao za grčku Kifisiju, ali je sada odlučio da promeni sredinu nakon što je njegov tim ispao u niži rang takmičenja. Očekuje se da Ožegović potpiše ugovor na dve godine, a za transfer se očekuje obeštećenje od 30.000 evra.

Iskustvo i golgeterski potencijal

Republika

Foto: Tanjug

Ognjen Ožegović

Ožegović je postao poznat po svojim golovima u prethodnoj sezoni, budući da je sa 16 postignutih pogodaka zauzeo treće mesto na listi strelaca grčkog šampionata. Ovo iskustvo i golgeterski potencijal čine ga poželjnim pojačanjem za ruski tim, a posebno zanimljivim za navijače koji se nadaju uspešnoj narednoj sezoni.


Bogata fudbalska karijera

Ožegović je fudbalski stasao u Crvenoj Zvezdi, a nakon toga je imao bogatu karijeru igrajući za različite klubove širom Evrope i Azije. Prethodno iskustvo igranja u Rusiji stekao je noseći dres Arsenala iz Tule, a u Partizanu igrao je i sa Sašom Ilićem, te se sada vraća u Rusiju kako bi predstavljao Nižnji Novgorod baš pod njegovom palicom.

Transfer Ognjena Ožegovića u redove Nižnji Novgoroda predstavlja značajan korak za klub koji se bori da ostvari uspeh u Premijer ligi Rusije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading