GUDELJ BATALIO FUDBAL, VEĆ KIDA U DRUGOM SPORTU: Da je tako šutirao loptu gde bi nam bio kraj! Evo na šta sada puca!

Autor:

Sport

05.07.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja svoj talenat otkrio po povratku sa EVRO 2024.

GUDELJ BATALIO FUDBAL, VEĆ KIDA U DRUGOM SPORTU: Da je tako šutirao loptu gde bi nam bio kraj! Evo na šta sada puca!

Foto: Starsport

Fudaleri Srbije neslavno su se proveli na Evropskom prvenstvu u Neamčkoj i ispali već posle grupne faze, ali su neki pravi provod započeli posle razduživanja reprezentativne opreme. Gotovo svi, osim možda golmana Predraga Rajkovića i Strahinje Pavlovića, odigrali su ispod svog nivoa, a jedan od njih je i Nemanja Gudelj.

Jedan od retkih "orlova" koji igra u Ligama petice, u Sevilji, nije bio na očekivanom nivou, možda i zbog nedavne povrede, pa ga je selektor Dragan Stojković Piksi malo koristio. On je odigrao po poluvreme protiv Engleske i Danske, dok protiv Slovenije nije dobio priliku. Međutim, povreda ga nije sprečila da odmah posle EVRO 2024 ode na odmor sa lepšom polovinom Anastasijom Ražnatović, a osim supruge, s njim su i brojni prijatelji, uključujući i Nemanju Radonjića, koji se sam precrtao sa Piksijevog spiska pre EP.

Republika

Foto: instagram.com/nemanjagudelj

Uživa na skuteru: Nemanja Gudelj

Oni provode vreme na jahti i rado dele momente sa pratiocima na društvenim mrežama. Na Instagramu se, naime, između ostalog može videti da je Nemanja odlično raspoložen dok vozi skuter na vodi. Međutim, on je podelio i kako igra još jedan sport i koji mu izgleda ide jednako dobro kao fudbal. Naime, Gudelj je podelio objavu prijatelja Stefanosa Nunjeza, koji se "pohvalio" kako ga je Nemanja dobio sa 2:0 u partijama.

Republika

Foto: instagram.com/nemanjagudelj

Kida u šahu: Nemanja Gudelj

- Jedini trenutak kada ga stvarno mrzim. U partijama 2:0 - naopisao je Stefanos u objavi koju je Nemanja ponosno podelio na svom Instagram profilu.

Očigledno našem asu ne nedostaje borbenog duha, taktički je dobro potkovan, ali nešto na EVRO 2024 u Nemačkoj nije išlo. A možda i nije do njega, možda je bio žrtva Piksijeve pogrešne taktike i kolateralna šteta pa je ukupno bio na terenu 92 minuta u dva susreta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading